Force India: Test Günlerinden Azamiyi Elde Ettik

yazar:

kategori:

Force India ilk test haftasının sonuna Daniel Juncadella’nın VJM07 ile ilk sürüşü ile ulaştı. Juncadella 81 tur atarken takım için 359 kilometre kadar yol katetti.

Daniel Juncadella: “Takımla ilk çalışma günündeyiz ve zor şartlardan dolayı büyük bir mücadele oldu. Çok dikkatli olmalıydım çünkü bir Formula 1 otomobilini daha önce ıslak zeminde hiç sürmemiştim ve tüm gün boyunca pist ıslak bölümlerle kaplıydı. Bu şekilde kendime güvenimi kazanmaya ve takımın nasıl çalıştığını anlamaya çalıştım. Harika bir deneyimdi ve eminim elimden geleni yapabildim. Bir çok tur atabildik ve bu günkü hayal kırıklığının ardından büyük bir gelişmeydi. Takımın Bahreyn testlerinden önce ihtiyacı olan buydu ve artık aracı anlamaya gerçekten başlayabiliriz. Takıma bugün için teşekkür etmek isterim ve sezonun geri kalanını iple çekiyorum.”

Otmar Szafnauer: “Jerez’deki son gün bizim için en üretken gün oldu. Karmaşık hava koşullarına rağmen Daniel 81 tur atmayı başardı ve bu ona çok değerli deneyim olarak geri döndü. Araç ise bugün oldukça dayanıklıydı ve bu son günlerdeki dayanıklılık endişeleriden dolayı atılmış adımların sonucuydu. Bu ilk günlerde çok fazla tur atmak istersiniz ve son dört gündür neredeyse 650 km yol katettik. Bu kolay bir test olmadı ve bir çok farklı mücadele yaşadık ancak tüm takım inanılmaz profesyonel bir iş çıkardı ve elimizdeki test günlerinden azamiyi elde edebildik.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir