Massa: Red Bull’da Olsam Endişe Ederdim

yazar:

kategori: ,

Felipe Massa Jerez testlerinde Red Bull’un durumunda olsaydı endişe edeceğini söyledi. Red Bull dört gün boyunca toplam 21 tur atabildi ve Williams ise 173 turu tamamlamayı başardı.

Massa: “Endişelenirdim. Ancak en azından bu yıl biraz sorunları var ve geçen sene olduğu gibi bazı yerlerde iki saniye hızlı değiller. Sorunları var ve Red Bull’un hep kazandığını görmüyorsanız bu herkes için olumlu bir şeydir.”

“Bir testi lider bitirmeyeli uzun zaman olmuştu. İlk olmak her zaman güzeldir ancak bu daha ilk test ve bir çok araç ortada yok. Her zaman iyimser olmak iyidir.”

“Bizden daha iyi hazırlanmış takımlar da var, Mercedes bunlardan birisi ve herşeyi hazır ettiler ve bizden önce çalıştığını gördüler. Ferrari de öyle. Biz motoru ve içerideki bir çok insanı değiştirdik ve aracı hemen çalıştırmak kolay değil.”

“Frenler farklı şekilde çalışıyor, elektronikler. Frenleme şeklimde hala gelişmeliyim çünkü farklılar ve bu kez biraz garipler. Motoru anlamalıyım, çok fazla patinaj yaşıyoruz ve geçen sezona göre çok daha az yere basmaya sahibiz. Motor güçlü, ancak daha az yere basma ile sürmesi daha zor oluyor ve vites değişimleriyle motoru daha iyi kullanmaya çalışmalıyız.”


Yorumlar

“Massa: Red Bull’da Olsam Endişe Ederdim” için 11 yanıt

  1. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Ferrari’den sonra Redbull’a da el attı

  2. Kuralları değiştirmenin bir amacı vardı.
    Şimdilik amacına ulaşmış gözüküyor.

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Redbull’da olabilecek bir pilot zaten değilsin onun için endişe etmene gerek yok bebişim.

    1. thechosenone avatarı

      sen kaç yaşındasın ya. cidden merak ediyorum..

    2. O yes yes devri bitti sağa sola satışırlar McLAREN Ferrari kazanmaya başlayınca demiştim bunlar iyiydi redbull hile yapıyordu derler 😀

    3. Vettel de 4 kere şampiyon olabilecek bi adam değildi de Newey’in keline kurban olsun, RBR sağ olsun ne oldu ne bitti, adam birden 4 tane şampiyonluk alıverdi.

      1. Mehmet Günaydın avatarı
        Mehmet Günaydın

        1460 güz sizin için içler acısı geçti durumunuzu anlayabiliyorum.

        1. Biz senin durumunu anlayamıyoruz ama işte sorun orda.

    4. Buradaki Pilotlar hakkında yorum yaparken mahallendeki taksi şoförü veya sürücü kursundan ehliyet almış bir adamı eleştirir gibi bakamazsın konuya. İyi bir araçla onun neler yapabileceğini izledik.NOT Ferrari’nin ve pit ekibinin hataları olmasaydı o da şampiyon bir pilot olacaktı.

  4. Congratulations! champion…

  5. inşallah şampiyon olursun bu sene.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir