Schumacher’in Formunu Koruması Hayatta Kalmasında Yardımcı Oluyor

yazar:

kategori:

Michael Schumacher, bir aylık komada tutulma sürecinden sonra yavaş yavaş uyandırılma sürecine girdi.

29 Aralık’ta Fransa’da kayak yaparken düşerek kafasını kayaya çarpan Schumacher, kafasına aldığı ağır darbe nedeniyle bir ayı aşkın süre Grenoble Hastanesi’nde komada tutuluyordu.

Ancak bir kaç gün önce yapılan açıklamaya göre Schumacher’e verilen ilaçların dozu düşürüldü ve Schumacher’in uyandırılma süreci başladı. Bu sürecin çok uzun olabileceği söylenirken L’Equipe gazetesi, Schumacher’in kendisine sorulan sorulara göz kırparak cevap vermeye başladığını iddia etti.

Bild’e konuşan Prof. Heinz Peter Moecke, Schumacher’in hayatı boyunca yaptığı zinde kalma çalışmalarının ve diyetinin bir aylık koma sürecine rağmen vücudunun sağlam kalmasında etkili olduğunu söyledi.

Moecke “Ciddi bir hastalıktan sonraki rehabilitasyon sürecinde, hastanın daha önceki döneminde iyi bir sağlığa sahip olmasının kesinlikle faydası var.” dedi.


Yorumlar

“Schumacher’in Formunu Koruması Hayatta Kalmasında Yardımcı Oluyor” için 5 yanıt

  1. Komadan da birinci olarak çıkacaktır görüceksiniz inşallah.

  2. L’Equipe gazetesi, Schumacher’in kendisine sorulan sorulara göz kırparak cevap vermeye başladığını iddia etti.

    Bu harika.Çok sevindim okurken inş efsane en az hasarla aramıza dönücek.

  3. ben vücut endeksiyle beyin arasında çok olumlu bir ilişki olduğuna inanmıyorum.beyin vücuttan bağımsız bir organ ama umarımki ve çok isterimki (bu sadece schumi için değil yarışan tüm f1 pilotları için geçerli ister arrows ister brabbham isterse ferrari yada mc laren olsun ) schumi nin hayata sağlıklı dönmesi için ( ki o gerçekten bir efsane) bizim elimizden sadece dua gelir son derece iyi niyetler gelir ancak bunlarda kandisine telepatik olarak dönebilir henüz bilim araştırma anlama aşamasında olsada telepati muhtemel olarak var.belki çok azını anlayabildik.dinini vs.karıştırmıyorum.o kendi halkı dahil tüm insanlığa insancıl olarak madden yardım etti.pistteki karakteri bir yana.insan olmak karakter sahibi olmak ayrı bir konu ve o pist dışında bunu mükemel yaptı.inş.kalıcı bir sorun olmadan uyanır.dualarımız onunla

  4. hadi schumi.tüm engellere rağmen gelen zafer en tatlısı olsa gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir