Williams: “Müşteri Motoru Kullanıyor Olmamız Sıkıntı Değil”

yazar:

kategori:

Williams takımı, 2014 Formula 1 sezonunda fabrika takımı olmamasının rekabetçilik seviyelerini olumsuz etkileyeceğini düşünmüyor.

Bu sene Renault motorundan Mercedes’e geçiş yapan Williams, testlerde iyi bir görüntü çizdi. Bu sene genel olarak fabrika takımlarının müşteri takımları karşısında daha avantajlı olacağını düşünülüyor.

Williams’tan Rod Nelson “Mercedes ile olan ilişkimizden çok mutluyuz.”

“İyi iş çıkarmamızı istiyorlar. Fazla mesafe kat ettikçe onlar daha mutlu oluyorlar bu yüzden hedeflerimize ulaşmada bize yardımcı oluyorlar.”

“Geleneksel olarak hep müşteri takımı olduk. Motor çalışanları ofisin ya da garajın bir tarafında olurlar, şasi çalışanları diğer tarafta. Ve onlar arasında bambaşka bir iletişim olur.”

“Ancak son dönemde vaktin çoğunu motor mühendisi, kontrol mühendisi, motor performansı mühendisi ya da KERS teknisyeni ile konuşarak geçiriyorsunuz.”

“Hala nasıl olacağı konusunda çalışıyoruz ancak müşteri takımı olmamızın bizi olumsuz etkileyeceği açık bir durum değil.” dedi.


Yorumlar

“Williams: “Müşteri Motoru Kullanıyor Olmamız Sıkıntı Değil”” için 3 yanıt

  1. Aracın arkası bildiğin dümdüz paketlenmiş 🙂 McLaren çok kurcalamış arkayı 🙂 Williams da Mercedes amblemi veya yazısı göremedim araçta,vardır heralde..

  2. Bence Williams Massa ile iyi işler yapacağa benziyor.Tabi bu hiç belli olmaz

  3. Williams bu sezon bir adım atacak gibi geliyor. Atmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir