Schumacher Tarafından Çekilen Fotoğraf Hayır İçin Satışa Çıkacak

yazar:

kategori:

Michael Schumacher ve bazı Formula 1 pilotları tarafından çekilen fotoğraflar, bir yardım kampanyası kapsamında satışa sunulacak.

Great Ormonds Street Çocuk Hastanesi Hayır Kurumu için düzenlenecek müzayedede Michael Schumacher’in bir trende giderken göl üzerinde botu yakaladığı kare satışa sunulacak.

7 Şubat’ta Londra’da gerçekleştirilecek olan müzayedede Fernando Alonso, Nico Rosberg, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton ve Mark Webber gibi isimlerin de fotoğrafları yer alacak.

Pilotların çektikleri kareler dışında Vettel, Kimi Raikkonen, Damon Hill, Jacques Villeneuve, John Surtees, Alain Prost ve Sir Jackie Stewart tarafından imzalanan 7 adet Nikon Coolpix S99500 fotoğraf makinesi de satışa sunulacak.

Fernando Alonso'nun Monza Podyumunda çektiği fotoğraf

 Fernando Alonso’nun Monza podyumunda çektiği fotoğraf


Yorumlar

“Schumacher Tarafından Çekilen Fotoğraf Hayır İçin Satışa Çıkacak” için 4 yanıt

  1. scuderiaferrarimarlboro avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    monzadaki kalabalığa fotoşop diyenlere http://www.youtube.com/watch?v=JZmhAgl6gjk

  2. canbundy (spa2000) avatarı
    canbundy (spa2000)

    Monza daki resim fotoşapla çoğaltılmış. Yoksa bu nedir kardeşim pistin sonuna doğru bakıyorum hala hınca hınç insan. Kesinlikle kopyala yapıştır. Olamaz yoksa böyle bir kalabalık.

    ————————–
    Ferrari’de tek kıskandığım mevzu.
    Monza.

  3. Bende tam tersi schumi’nin öldüğünü gördüm 🙁 direk haberlere baktim haber olmamasini umarak, neyse ki yok üzücü bir haber yok.

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    onu bunu bilmemde schumacher rüyamda ayağa kalkıyordu eskisi gibi olmuştu bana ilk dedeği şey ferrari’si nerdeydi valla uyandıktan sonra tweeter olsun trf1.net hepsine baktımda yok bir haber :/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir