Mclaren İkinci Pilot İçin Aceleci Değil

yazar:

kategori:

McLaren ve Alonso, zorlu geçen bir sezonun ardından ayrılma kararını Cuma günü almışlardı. Fernando Alonso, gelecek sene için planlarını henüz açıklamamışken eski takım arkadaşı Lewis Hamilton, McLaren’in bir ‘takım oyuncusu’ seçmesinden memnun kalacağını ifade etti.

Hamilton Cumartesi günü "Kim olacağı konusunda hiç bir ipucuna sahip değilim. Sadece tahmin edebiliriz. Heidfeld zaten BMW ile anlaşmış durumda. Bu yüzden Nico (Rosberg), Adrian Sutil (ihtimalleri) var diye düşünüyorum."

"Onların harika pilotlar olduğunu düşünüyorum ve oldukça iyi olduklarını biliyorum. Eğer seçebilseydim, dürüstçe söylemek gerekirse kimi seçeceğimi bilmiyorum. Bir takım oyuncusuna ihtiyacımız var."

Ama McLaren F1 CEO’su Martin Whitmarsh, takımın boşta olmayan herhangi bir pilotun peşine düşmeyeceğine açıklık getirdi ve 2008 pilot dizilişini belirlemede aceleci olmadıklarını tekrarladı.

Guardian’a konuşan Martin Whitmarsh: "Aslında bence şu anda pilot transfer pazarına dikte etmeyi tercih ederiz. McLaren’in ikinci sürücüsü ortaya çıkana kadar, pek hareket göreceğinizi düşünmüyorum. Bu yüzden gerçekten aceleci değiliz."

"Açıkçası başka yerlerle anlaşmalı olan bazı pilotlar bize yaklaşımda bulundu ve onlara, görümek için serbest olduklarını kanıtlamadıkları sürece görüşemeyeceğimizi söyledik."

Gazeteye göre eski Toyota pilotu Ralf Schumacher, McLaren için sürmek isteyenler arasında ama Alman pilota, takımın listesinden bulunmadığı bilgisi verildi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir