Hastane Yetkilileri, Schumacher’in Hayatını Kaybettiği Haberlerini Yalanladı

Michael Schumacher’in kaldığı hastanenin yetkilileri, dün akşam çıkan kötü söylentileri reddetti.

Dün akşam Le Point, Michael Schumacher’in hayatını kaybettiğini ve bu yüzden bir sürü medya mensubunun hastaneye akın ettiğini iddia etti.

Ancak bu iddialar hastane tarafından yalanlandı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Schumacher’in komadan yavaş yavaş uyandırılacağı belirtilmişti.


Yorumlar

“Hastane Yetkilileri, Schumacher’in Hayatını Kaybettiği Haberlerini Yalanladı” için 8 yanıt

  1. F_Alonso Diaz avatarı

    O değilde arkadaşlar kızmayın bana. Şimdi siz gerçekten bu adamın o hastaneden elini kolunu sallayarak çıkacağına inanıyormusunuz o kadar beyin hasarıylan. Allah’tan ümit kesilmez orası ayrı. Kime ne yapacağını da Allah’tan başka bilen olmaz ama bu adam uyansa, iyileşsse bile en iyileşmiş hali muhtemelen felçli kalmış olacak. Böyle bir kişilik öyle yaşamaktansa ölmeyi tercih eder. Geçenlerde de zaten bir cümlesi yayınlandı, yarım yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim diye. Eskiden söylemiş. Sürüneceğine ölmesi daha iyi bence.

    Fanlarından tekrar özür diliyorum bu yazdıklarımdan dolayı.

  2. scmacher kendini pistlerde sandı ve kendine güvendi bedelini bu şekilde ödedi.ölürse bütün spor camiası çok üzülecek ama gerçek bir efsane olacak.(senna örneği) yaşarsa hertürlü imkana sahip o yalnız ve mutsuz ve pişmanlık duymasına izin vereceklerini sanmıyorum.

  3. hayatını kaybetse ne olur kaybetmese ne olur

    diye düşünüyom

    yarışmıcaksa birdaha önemi yok

    1. Bir insanın hayatının değer taşıması için senin eğlencene hizmet etmesi şart mıdır?

    2. O zaman sen de yaşama, ben de yaşamayayım; nasılsa ikimiz de yarışmıyoruz. TRF1 tarihinde Rambo’nun yorumları da dahil gördüğüm en rezil yorumu sen yaptın, tebrikler.

  4. Ulan bu basın her yerde aynı anlaşılan. Zorla öldürecekler efsaneyi. İnşallah kısa sürede o hastaneden sapasağşam çıkar da basına kapak olur.

  5. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Allah cezanızı vermeye doğruladı diye okudum böyle başlık mı olur yahu … Vallahi hani olur ya birşeyi aniden duyduğunuzda (genelde heyecan yaratacak veya çok üzüntülü birşey) karnınızda birşeyler hissedersiniz öyle oldum :/ :/ Allah göstermesin.

    1. Simply The Best avatarı
      Simply The Best

      Kalbim ağzıma geldi 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir