Trulli, Hastalığı ve Motor Sorunu Nedeniyle Sıkıntı Yaşadı

yazar:

kategori:

Hararet sorunu nedeniyle çalışmalarına geç başlayan Jarno Trulli, günün sonlarında bir motor problemi yaşadı ve ilk test günü kendisi için zor geçmiş oldu.

Trulli: "Bugün ateş nedeniyle biraz rahatsız olmamı ayrı tutarsak, direksiyonun başına dönmek güzeldi. (hastalığı) Bu yüzden araca geri dönüş için en iyi zaman değildi. Ama bütün programı tamamlamayı başardık ve çekiş kontrolsüz 2008 aracı üzerine gelişimlere ve diğer test maddelerine baktık"

"Genel olarak, utanç verici olan sonlardaki motor problemi haricinde pürüzsüz bir gündü. İki günümüz daha kaldı. Bu yüzden sıkı çalışmaya devam edip mümkün olduğunca fazla ilerleme kaydetmeye çalışacağız"

Toyota Test Sorumlusu Gerd Pfeiffer: "Zorlu da olsa verimli bir gündü. 2008 için standart ECU ve diğer maddeler de dahil olmak üzere araç üstünde gelecek seneyi bekleyen bir çok elementimiz vardı. Jarno bugün kendini pek iyi hissetmiyordu ama öğleden sonraki bölümün bitimindeki motor probleminden önce onun için planladığımız çalışmaları tamamladı. Franck’in aracında 2008 motor kontrol ünitesi kullanıldı ve sabah aracında biraz çalışmak için onu pistten aldık. Yine de öğleden sonra önemli veriler topladı ve yarın devam edecek."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir