Red Bull: “RB10’da Ciddi Bir Sorun Yok”

Red Bull takımı, Jerez’deki sıkıntılı test seansına rağmen RB10’da ciddi sıkıntıların olmadığını söyledi.

Son 4 senenin şampiyonu Red Bull, yeni aracıyla çıktığı ilk testlerde aşırı ısınma sorunlarıyla karşılaştı. Bu nedenle takımın aracın arka bölümünü yeniden tasarlaması bekleniyor.

Sky’a konuşan Christian Horner “Sıkılaştırmamız gereken bazı şeyler var ancak açıkçası çok büyük sıkıntılar yok. Renault’nun da çözmesi gerektiği bazı sıkıntılar var.”

“Bu araçlar çok karmaşık ve ufak sorunlar büyük hatalara sebep olabiliyor.”

“Açıkçası yapmamız gereken bazı şeyler var ancak ilk yarıştan önce daha zaman var.”

“Gelecek hafta yapılacak Bahreyn testleri önemli bu yüzden Renault ve Milton Keynes’teki herkes çok sıkı çalışıyor.”

“Jerez’deki gibi bir hafta daha geçirmek istemiyoruz ancak testler bunun için var. Yarışlarda sorun yaşamamak için sorunlarınızı çözersiniz.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull: “RB10’da Ciddi Bir Sorun Yok”” için 4 yanıt

  1. anlarız yakında
    blöfmü nekadarı gerçek.

    ayrıca makarna toz kondurmuyorsun bakıyorum takıma yakında laf ta ettirmezsin

    1. Benim için motorun başarısı önemli takımın değil.Biz üretici şampiyonluğuna bakıyoruz RBR olmuş Torro Rosso olmuş farketmez.Neticede Renault taraftarı olarak elbette motoru kullanan takımı desteklerim 🙂

      Toz kondurun sıkıntı yok ama o tozları getirende götürende rüzgardır.

  2. Vardır sorun canım burda TRF1 sitesinin bazı uzman mühendisleri varken sizin mühendisleriniz dahamı iyi bilicek iddaya girerim siz Redbull olarak daha araca dokunmamış iken burdaki bazı uzman mühendisler aracı parçalayıp hatta nerelerde sorun olduğunu saptayıp sizi çoktan yarış dışına soktular bile 🙂

    Horner ın açıklamalarına gelirsek takım yavaş yavaş ufak tefek sıkıntıları düzeltiyor.Jerez testlerinde RBR nin mutlak büyük sıkıntılar var denilirken ben ufak sıkıntıların büyük sıkıntı gibi görüldüğünü anlatmıştım ve dediklerimde çıkıyor.Takım büyük ihtimal en hızlı şekilde 2.Testlere hazırlanıyordur zaten Renault ile sıkı markaja girdiler Lotus un testi oldukça iyi veriler getirdi.Motor üstünde bazı aksamalar var ama çözülmeyecek yada sil başktan başlanıcak düzenlemeler değil tabiki.Yapılıcak testler ve Sezonun 1-2 yarışından sonra Renault ve RBR gerçek performansını yarışlara yansıtmaya başlayacaktır.

  3. Yoksa yok abi bu hafta kaç oldu açıklama yaptığınız. Gerçekten sorun olmasa bu kadar ötmezsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir