Button, Mclaren’deki Değişikliklerin İşe Yaramasını Umuyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, yeni sezon öncesinde Ron Dennis’in Formula 1 takımında yetkileri yeniden ele almasıyla yaptığı değişikliklerin işe yarayacağını düşünüyor.

Bu senenin başında Dennis, tekrar Mclaren Group CEO’su olarak atandı ve Formula 1 takımındaki operasyonları iyileştirmesi için yetkiyi devraldı.

Bu yetkilendirmenin ardından Dennis, Lotus Takım Patronu Eric Boullier’i Yarış Müdürü olarak takıma kattı. Takım patronluğu için yeni bir CEO atanması bekleniyor ancak bu isim bulunana kadar görevi Jonathan Neale sürdürecek.

Button “Yeni fikirlerin olması iyidir. Boullier takıma iyi şeyler ekleyecek.”

“Takım tek bir birey ile değişmez ancak onun bir şeyleri değiştireceğini düşünüyorum. Ve yönetimdeki yapılanma tamamlandığında iyi durumda olacağız.”

“Onun nasıl çalıştığını bilmiyorum. Açıkçası Lotus son senelerde oldukça ilginç ve heyecan vericiydi.” dedi.


Yorumlar

“Button, Mclaren’deki Değişikliklerin İşe Yaramasını Umuyor” için 4 yanıt

  1. 2012 sezonunun sonundaki en hızlı aracı rafa kaldırıp 1 sene için baştan bir araç yaratıp 2013’teki sorunlu aracı ortaya çıkaran kadronun içerisinde yer alan biri olarak senin de gitmen gerekti Button..Net..

  2. Konuyla pek alakası yok ama en azından Mclaren içeriyor haber. Şahsım adına uzun zamandır beklediğim bi incelemeydi, sitedeki arkadaşlarında ilgisini çekebileceğini düşündüm. Artık LaFerrariyi bekliycez 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=nVJNpwTYhR0

    1. O.U.T.L.A.W. avatarı

      Söylemeden edemeyeceğim P1 in farlarını McLaren logosuna benzetmeleri gereksiz bir zorlama olmuş

  3. Mclaren’in sırf bu seneye iyi hazırlanmak için geçen seneyi heba ettiğini düşünüyorum ve bunun avantajını göstereceklerdir. En büyük eksik ise Mercedes ile olan sorunları. Bu sorun şu anda ön planda değil ancak yarışlar yapılıp bazı şeyler daha açık görüldüğü zaman sıkıntı yaşarlar. Bir kaç demeçte bu yönde zaten. Mercedes’de, Mclaren’de garip bir pozisyonda buldu kendilerini. Bence iki taraf içinde zor bir durum. Mercedes’in hem pist üstünde rakibi, hem de gelecek sene Honda ile ilgili sıkıntıları var. Mclaren’nin sıkıntısı ise Mercedes’in bu sezon için onlara bilgi şeffaflığı göstermemesi olacaktır ve Honda’nın bazı şeyler için sıkıştıracak olmasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir