Tatilin Ardından Pilotlar Yeni Yarış için Hazır

yazar:

kategori:

Yarışsız ve testsiz geçen iki haftanın ardından pilotlar Valensiya’da tekrar kokpite dönmeye hazırlanıyorlar. Griddeki 20 pilot, verilen bu arayı farklı şekillerde değerlendirdiler. Bazıları lüks yatlarında, bazıları da farklı serilerde yarışarak geçirdiler tatillerini.

Macaristan’daki podyum zaferinin ardından Timo Glock, Kaliforniya’da Laguna seca pistindeydi. Orada Toyota Scion’un direksiyonunda Johnny Herbert, Patrick Tambay ve Alan Jones’a karşı yarışarak galibiyet elde etti.

Daha önce de belirttiğimiz gibi David Coulthard da MotoGP yarışını izlemek için Çek Cumhuriyeti’ndeydi.

Şampiyona lideri Lewis Hamilton ise kız arkadaşı Nicole Scherzinger ile birlikte dünyayı dolaştı. Magazinciler onları ilk olarak Los Angeles’da gördüler, ardından da Londra ve İspanya’da.

Hamilton’un takım arkadaşı Heikki Kovalainen ise ülkesini ziyaret etti ve memleketi Suomussalmi’de geleneksel olarak düzenlenen bir karting yarışına katıldı.

Ferrari pilotu Felipe Massa da ülkesine giden pilotlardandı. Force India sürücüsü Giancarlo Fisichella ise tatilini ailesiyle birlikte lüks yatında geçirdi.

Nico Rosberg de İsviçre Alp’lerinde antrenman yaptı ve zamanını dağ bisikletine binerek ve gölde yüzerek geçirdiğini söyledi.

Şimdi tüm pilotlar enerjilerini yeniden kazandıktan sonra üç haftalık aradan sonra Valensiya’da yapılacak yeni grand prix’ye hazırlar.


Yorumlar

  1. Başka hangi yarışta oldu ki?O yarıştaki pit renault şikayetçi olduğu için araştırılıyordu en son

  2. ben alonso hakkında da bişey okumadım. alonso-kimi ikilisi gazetecilerden iyi kaçmış anlaşılan. ama en iyisini nico yapmış.

  3. mehmet karahanlı avatarı
    mehmet karahanlı

    Forever Ferrari .

  4. Duygu Çörtebaşı avatarı
    Duygu Çörtebaşı

    hiç sanmıyorum bi sorun olduğunu.. hem eğer öyle olduğunu varsayarsak ne tesadüf bu iki oluyor!!

  5. Şener  SALİH avatarı

    Raikkonen hakkında yazılanlar Türkiye de karmaşaya sebebiyet verdiği için es geçiliyor :))

  6. (!) Kimi nin tur zamanları unutulmadı.Unutmak gibi birşey olamaz zaten.Büyük ihtimalle bir sorun nedeniyle ölçülemedi.

  7. Duygu Çörtebaşı avatarı
    Duygu Çörtebaşı

    neden raikkonen hakkında da bir şeyler yazmadıklarını merak ediyorum!daha önce de onun tur zamanlarını yazmayı unutmuşlardı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir