Ailesi, Schumacher’in İyileşeceği İnancını Kaybetmedi

Michael Schumacher’in ailesi, şampiyon sürücünün uyandırılma sürecinin çok hızlı ilerlememesine rağmen iyileşme konusunda umudunu sürdürüyor.

Yaklaşık 1.5 ay önce kayak kazası geçirmesinin ardından Schumacher hala hastanede tedavi altında bulunuyor. Uzun süre komada tutulan Schumacher’in uyandırılma sürecine bir süre önce başlanmıştı. Doktorlar bu sürecin çok uzun olma ihtimali konusunda ilgilileri uyardı.

Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm “Böylesi durumlarda hiç bir gün bir sonraki gün gibi değildir.  Ailesi, Michael’in özelini korumak için medikal detayların sürekli olarak açıklanmaması konusunda herkesin anlayışlı olması konusunda minnettar.”

“En başta belirtildiği gibi Michael’in sağlık durumuyla ilgili yeni bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Uyandırılma sürecinin uzun zaman alabileceğinin farkındayız.”

“Ailesi Michael’in iyileşeceğine güçlü bir şekilde inanıyor ve doktorlarına güveniyorlar. Önemli olan iyileşmenin hızı değil, iyileşme sürecinin sürekli ve kontrollü bir şekilde olması.” dedi.


Yorumlar

“Ailesi, Schumacher’in İyileşeceği İnancını Kaybetmedi” için bir yanıt

  1. “En başta belirtildiği gibi Michael’in sağlık durumuyla ilgili yeni bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Uyandırılma sürecinin uzun zaman alabileceğinin farkındayız.”

    Hiçbir bilgi verdiğiniz yok ki. Anca papağan gibi uyandırılma süreci uzun sürecek diye tekrar edip duruyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir