Basın: Schumacher, Monza'da Test Yapmayacak

yazar:

kategori:

Bu ayın başlarında çıkan haberlerin tersine gelecek Monza testlerinde Michael Schumacher’in F2008’in direksiyonuna geçme ihtimali düşük.

Alman basını, 7 dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher’in Monza testinin, geçen haftalarda İtalyan takımı engelleyen dayanıklılık ve performans sorunlarına karşı bir reaksiyon olduğunu söylemişti.

Ama sonrasında Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm, haberleri doğrulamamıştı ve genellikle güvenilir olan Blick şimdi, emekli Alman pilotun gelecek hafta Monza’da teste katılmayacağını yazdı.


Yorumlar

  1. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    Neden test yapmadığını anlamıyorum.Şuanda rahatlıkla yarışalara katılacak kapasiteye sahip ve hala takımın bir parçası.Bari testlere katılsın. Kimi ile Massayı topla bir Schumacher etmez…

  2. Shumi ferrari de 40 yaşında yarışıyo olsaydı şuan Şampiyona lideri olurdu keşki bırakmasaydıı

  3. Kim ne derse desin schumi bu işi yapabildiği sürece ferrarinin ona hep ihtiyacı olacak. Yanlış hatırlamıyorsam son olarak ispanya öncesi aracı test etti ve ondan sonraki iki yarışta ferrari 34 puan topladı. Ondan sonraki yarışlarda ise mc larenin ezici bir üstünlüğü vardı. Son üç yarışta bunun açık bir göstergesidir.
    Acil olarak schuminin yeniden testlere katılması gerek. Çünkü şu an için yarışan iki pilotumuzda aracın gelişmesini sağlayacak yeteneğe sahip değiller.
    Olay bu şekilde de devam ederse şampiyonluk iyice zora giriyor.

  4. Artık her hareketi bir olay.. Forever Michael Schumacher..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir