Valencia Öncesi Toyota

yazar:

kategori:

Jarno Trulli: "Pist ve şehir harika görünüyor, yarış için sabırsızlanıyorum. Takım yarışa iyi hazırlandı çünkü pist hepimiz için yeni fakat önemli olan şey sürüş yapmak ve böylece pist hakkında daha fazla bilgiye sahip oluyorsunuz. Yeni yerlere gitmeyi seviyorum çünkü yeni bir meydan okuma ve yeni şeyler keşfetme fırsatı yakalıyorsun. Valencia’yı diğer pistlerde yaptığımız testlerden iyi biliyorum. Hareketli bir şehir ve sürekli bir şeyler oluyor zevkli bir haftasonu olacaktır .Aynı şekilde rekabetçi bir haftasonu da bekliyorum, şu an çok güçlü görünüyoruz. Amacımız daha fazla puan toplamak,eğer tekrar podyum için savaşabilirsek bu harika olur."

Timo Glock: "Macaristan’dan sonra hala gülüyorum. Harika bir sonuç ve histi benim için; umarım  F1’deki podyumlarımın başlangıcı olur bu. Şu anda önemli olan ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik ve Takımlar Şampiyonasında dördüncü sıraya yükseldik. Takımda harika bir atmosfer var daha da ilerlemek için takım sıkı şekilde çalışıyor. O yüzden Macaristan’daki podyum çok iyi oldu ,fakat Valensiya yeni bir yarış ve tekrardan başlamalıyız. Champcar’da yarışırken bir çok sokak pistinde yarıştım ve o sezon nerdeyse tüm pistler benim için yeniydi fakat çok çabuk şekilde adapte olabildim. Pist ilginç ve oldukça uzun görünüyor iyi bir şov olacaktır. Cuma günü aracı piste adapte etmek için çok çalışacağız, takım şu an iyi bir formda haftasonu için iyimserim."

Pascal Vasselon – Kıdemli Genel Şasi Menajeri: "Hepimiz Valencia yarışı için hazırız. Çalışmalarımıza ilk olarak FIA’daki bilgiler üzerinde çalıştık.Tutuş ve frenleme gereksinimlerini  anlamak için bazı analizler yaptık.Piste gönderdiğimiz mühendislerle Temmuz sonunda toplantı yapıldı ve pistin zemini,hız profili,sürüş çizgisi hakkında bilgiler topladık.Pistin orta derecede tutuş seviyesi gereksinimi olduğunu ve frenelerde oldukça yük bineceğini bekliyoruz.İlk gün pist tutuşu oldukça düşük olacaktır fakat haftaboyunca pistin hızlanmasını bekliyoruz.Performans olarak açıkça Macaristan’daki rekabetçiliğimizi devam ettirmek istiyoruz.Son haftalara bakılırsa üçüncü en hızlı araç konumunda olduğumuzu düşünüyorum.Ayrıca Valensiya takımların yeni piste nasıl adapte olacağını kimin daha çabuk pisti kavrayacağını görmemiz açısından ilginç olacak,haftasonu iyi olacağımız konusunda bir çok geçerli nedene sahibim."


Yorumlar

  1. diğer yorumlarından da anlaşıldığı gibi Toyota ya karşı kin beslediğin belli.Bu durumda nasıl mantıklı yorum çıkabilir ki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir