Lowe: “Hamilton Yakıt Kurallarıyla Baş Edebilir”

yazar:

kategori:

Mercedes’in Teknik Patronu Paddy Lowe, Lewis Hamilton’un yakıt ekonomisinin önem taşıyacağı 2014 Formula 1 sezonunda yarışlarda durumu idare edebileceğini düşünüyor.

Bu sene sürücüler 100 kg yakıtla yarışa başlayacaklar ve yarışı onunla tamamlamak zorunda olacaklar. Bu da sürücülerin yarış içerisinde belli bölümlerde normalden yavaşlamalarına sebep olabilir.

Hamilton, özellikle son senelerde lastik korumak için yarış içerisinde yavaşlamak zorunda kalmalarını eleştiren isimlerden birisi olmuştu. Bu değişikliklerin Hamilton’u pek memnun etmemesi bekleniyor.

Lowe “Bu konuyu biraz abartıyor olabilirsiniz. Yakıt tasarrufu tabi ki yarışlarda etkili olacak ancak o kadar baskın olmamasını umuyorum.”

“Geçen sene sürücüyü yavaşlatan durumlar oldu. Lewis bunun için bir örnek. Her tur zorlayan sürücü için bu çok sinirbozucu olabiliyor.”

“Umarım bu durum yarışlarda baskın olmaz ve gösteriyi olumsuz etkilemez.” dedi.


Yorumlar

“Lowe: “Hamilton Yakıt Kurallarıyla Baş Edebilir”” için 12 yanıt

  1. Bılıy bons kardes.valla yazdıklarının bır kısmına katılmamak mumkun degıl.
    Oncelıkle gures gıbı mıllı sporlarımıza ılgı kalmadı.neden cunku ortada turk mılletı dıye bır kavram yok.turk olmak dısında hersey yenı moda.
    Evet bu ecnebıler bu ısı para ıcın yapıyor ve organıze edıyor nam ıcın degıl.nasıl gaza getırecek ılgı ekecek ve ılgı cekecek….arac soforlerınden ulasılmaz kahramanlar yaratacak ıkı dıngıl bırkac kılo bagalıt ve bıraz cıvatadan mutevellıt arabalardan arz ve semanın en ulasılmaz bathmobıllerını yaratacakkı zaten sevgıde hayranlıkta ve ofkede sınır tanımayan yenı fanatıkler turetssı vd onlar sayesınde de daha da buyusun.evet malesef haklısın.bız hıcbırseyı dogru duzgun yasayamayan bırbırıne saygısı kalmamıs kendını kaybetmıs bır mılletız.
    Ama zevkler ve renkler tartısılmaz balam.

  2. Hakan
    18 Şubat 2014 at 18:24
    Can düşmanımız diyorsun İngiliz-Amerikan ismi kullanıyorsun ? ne iş ?

    Çünkü Troll üm :)))) sizde yiyiosunuz.ama bu spora ne kadar sapıkça bağlı olduğunuzu test ediyorum sadece 🙂 avukat gibi zıplayıp babanızın oğluymuş gibi kolluyosunuz ya komiğime gidiyor.yoksa niye düşmanım olsun.

    1. Ne yalan söyleyeyim, bu güzeldi!

  3. la neden türkce konuş anlamyoz

  4. Yavaş sürsün la,bunun için konuşmaya demeç vermeye benim kıymetli vaktimi çalmaya değermi?sürer süremez BİZE NEEEEEEEEEEEEEEEEE?????? Yağlı güreşçi haberleri girin onlar bizim can balamızdır

    1. Ne diyor bu arkadas anlayan varmi ??? Sana zorla biri okumu diyor ???

      Abdullah kardesimiz yazmis okuyan okur okumayan okumaz.Bole yorumlarla kirletmeyin su siteyi !!!!

      1. bala sporumuza sahip çıkın can düşmanlarımızın değil!

        1. Can düşmanımız diyorsun İngiliz-Amerikan ismi kullanıyorsun ? ne iş ?

    2. Sen git curling izle. Erersin. Burada cam çerçeve indirmek için daha fazla gelişmen lazım 😉

      1. curling de İsveç Norveç e yenildi kurabiye tabağı,saksı çiçek sandalye ne var ne yok indirdim yerle bir ettim evi. 15-71 bitti maç inanılmazdı!

      1. bu izlediğiniz adamlar insan olaydı cübbeli ahmet hoca gibi olurlardı sen anladiiiiiiiiiiii????? 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir