Montezemolo Red Bull’a Saygı Duyuyor

yazar:

kategori:

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, Red Bull’un yaptıklarına ve başardıklarına saygı duyduğunu söyledi.

Red Bull’un dört senelik baskınlığının ardından kendilerinin zamanının geldiğini söyleyen Mntezemolo “Biz 5 sene baskın olduk. Red Bull 4 sene baskın oldu ve artık tekrar kazanma dönemine girmek zorundayız.”

“Onlara saygı duyuyorum ve yaptıklarını takdir ediyorum. Artık tekrar oyuna dahil olmalıyız.” dedi.


Yorumlar

“Montezemolo Red Bull’a Saygı Duyuyor” için 10 yanıt

  1. sınan matias avatarı

    şu ferrari yöneticileri alonso gibi mazlum edebiyatına sarılmaya başladımı insanın haber okuyası gelmiyor.Sen çıkıp açık açık söylesene 4 yıldır kötü yönettik takımı o yüzden sürekli sezon içi gelişimle red bull bizi hezimete uğrattı.Hala geçmişte böyle oldu şimdi böyle olacak lafları geliyor adamdan. red bull yarış dışı olsa bile mercedes gibi bir rakip var ortada.Ayrıca bu kadar iddialı konuşuyorsan aksi bir durumda kalkıp istifa etmeyi bilmelisin.son 4 sezon gösterdi ki ferrari yönetcilieri de bizdeki siyasetçiler gibi her yanlış yaptığında insanların karşısına çıkıp yeni şeyler vaat ederek paçayı kurtarıyor.Ben hala söylüyorum bu takım iflah olmaz bu yönetcilerle.

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Senden beklemezdim Monte aferim saygı duyarsanız sizede saygı duyarlar

    1. allah aşkına söylermisin bana ferrari saygı duyulmak gibi ekstra bir şeye ihtiyacı varmı . saygı duyarsa ferrariyede saygı duyarlarmış. Ferrariden söz ediyoruz . saygı duymak zorunluluk . şart. başka türlüsü düşünülemez .. ya redbull içecek takımı. başka bir şey degil bir kaç yıl sonrada spordan arkasına bakmadan kacacak olan asansör takımlardan biri.

      1. Mehmet Günaydın avatarı
        Mehmet Günaydın

        Ferrariye saygı duymak zorunda değilim.Ayrıca bizim bu sporu bırakacağımızı nerden uyduruyorsun ? Her işine gelmeyince spordan çekilirim diye ağlayan Ferrari Redbull değil ok ?

      2. Kaptan Mağara Adamı avatarı
        Kaptan Mağara Adamı

        Her ne kadar benim de savunduğum fikirleri öne sürsen de soyleyis biciminde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.. Tamam Ferrari saygı duyulacak bir takım en değerli bir takım fakat öyle bir soyluyosun ki sanki imtiyazlı ayrimcilikli olmasi gerekiyor gibi anlatiyorsun Ayrıca Sen Red Bull gibi 4 yıldır Şampiyon olan bir takıma sadece içecek markası dersen Diğer insanlardan Ferrari takimina saygı duymasını beklemeye hakkın yok..

        1. içecek takımı abicigim ama enerji içicegi o anlamda evet haklısın ayrıcalıklı bir içecek türü 😀 😀 ayrıca ne kaçr bir iki yıla . şirket reklam için burada bir iki başarısız sezondan sonra şirket imajımıza markamıza zarar veriyor F1 diye kaçıp gidecekler. ama ferrari mclaren williams spor olarak burada motor sporu . öyle cola ayran içicek reklamı için burada degiller. safkan yarış takımları. efsaneler .. bitti nokta . o kadar. saygı duymak zo-run-da-lar. mclarencilere ferraricilere williamscilara selam olsun .

          1. Yahu içeçek markası dediğin küçümsediğin takım senin Ferrarini 5 kere satın alır farkındamısın 🙂

            Dünyanın en çok kazanan içecek markası Redbull Afrikasından Asya pazarına Avrupadan Amerika kıtasına kadar 160 ülkenin tamamında Ferrari aracının giremediği lastiğinin sürtmediği markasının görülmediği yere Red bull içeceği giriyor neyin küçümsemesi bu.

            Senin Ferrarin hız tutkusunu gösteren markamı sanıyorsun adamlar 15 ayrı spor dalında zirveye oynuyor ve rekorlar kırıyorlar hangilerimi

            *Dünyanın en yüksek irtifasından atlayan paraşütçünün marka sponsoru
            *Redbull hava showları
            *Redbull motorspor showları
            *Redbull F1 Sporları
            *Redbull Su sporları
            *WRC Redbull sponsorlarından biri

            daha liste uzar gider

            Adamlar yıllık 4.2 milyar Euro ciro yapıyor yani senin Ferrarinin marka değeri kadar ciro yapıyor düşün senelik 🙂

            4.6 milyar enerji içeceği satılan bir dünyada Redbull resmen krallığını kurmuş vaziyette sen düşün dünya nüfusunun %70 i kadar enerji içeceği satıyor yıllık 🙂

            Küçümsemeyi bırakın bence çünkü karşınızda ciddi bir dünya devi var

            Ve her spordan ciddi başarıların arkasında veya kendisinde bulunan bir marka

            1. evet haklısın ince bir farkla ama . ferrari safkan motor sporlarında yarış takımı . bir efsane .. ama redbull saydıgın gibi diğer spor dallarında tırıvırı işler de rekor peşinde . biz formula 1 sporunu ve tarihini seviyoruz abi redbull afrikanın en ücra köyüne kapitalist anlayışla içecek satmaya devam etsin . biz bu sporun ruhunu seviyoruz oda ferraride mclarende var williamsda var lotusta var ama içicek takımı redbull da yok . isterse ferrariyi mclareni 100 kez satın alacak güçte olsun bu sporun takımı değil. okadar .

              1. Mehmet Günaydın avatarı
                Mehmet Günaydın

                sana soracaklardı bu sporun takımı olduklarını hhahahah

              2. taraftar olarak zaten buna ben karar veririm başka hiç bir kurum vermez o kadar .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir