Red Bull, İsim Sponsoru Infiniti’yi Kaybedebilir

yazar:

kategori:

Son haberlere göre Red Bull, ana sponsoru Infiniti’den gelen desteği yakın gelecekte kaybedebilir.

Sport Bild’in haberine göre Nissan’ın lüks sınıf markası olan Infiniti, Red Bull ile olan anlaşmasını 2015 sonrası için yenilemeyebilir.

Haberlere göre Infiniti isim kullanımı ve mor renkleri için Red Bull’a yıllık yaklaşık 40 milyon Euro veriyor.

İddialara göre Infiniti, sadece sponsorluk değil teknik ve finansal ortaklık da istiyordu. Bu olmadığı için çekilme kararı aldı.

Helmut Marko “Infiniti’nin daha büyük teknik ortaklık beklentilerinin olduğunu biliyoruz.” demişti.


Yorumlar

“Red Bull, İsim Sponsoru Infiniti’yi Kaybedebilir” için 5 yanıt

  1. Yüz verdik ayıya geldi etti halıya misali. Teknik ve finansal ortaklık demek sponsorluk değil takıma ortak olmak demektir, Infiniti takımı üstüme yapın demek istiyor yani. Oldu başka?

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Bu olay gösteriyor ki Renault ile Red Bull’un ilişkisi bitmiş durumda.

    İnfiniti, Nissan’ın premium markası. Renault ile Nissan’ın da ortaklığı var. İnfiniti ayrılıyorsa Red Bull’da Renault’dan ayrılacak demektir.

  3. Lotus “uzun vadeli” Renault ile anlaşıyor, Renault’nun el ense olduğu marka Red Bull’dan ayrılıyor. Çıkıp açıklamadıkları kaldı.

    Ama şu da var, Lotus bu Renault’nun elinde kalır.

  4. Benim bildiğim Renault ile iş birliği yapan Red Bull var. Nissan ile iş birliği yapan da Renault var. Renault ve Nissan da Infiniti markasının reklam değerini arttırmak amacıyla, böyle bi karar alıp Infiniti adıyla yarıştıyordular takımı. Olay bundan ibaretti. Nerden çıktı ki şimdi teknik ortaklık istiyorlarmış falan ?
    Bana saçma geldi açıkçası. Ama aracın üstünde Infiniti yazmadı diye Red Bull güç kaybetmez yani. Orda illa ki bişey yazıcak. Takım da gerekli parayı sağlayacaktır.

  5. İyi gün dostu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir