Button: “Mclaren Kendine Gelmeye Başladı”

Jenson Button, Mclaren’in Bahreyn’de 3. gü yarış simülasyonu yapabilmesinin ardından artık daha fazla cesaretlendiğini söyledi.

Red Bull ve Lotus gibi üst sıra takımlarının büyük sorunlar yaşadığı testlerde Button tam bir yarış simülasyonu yapmayı başardı.

Button “En hızlı olmadığımızı biliyoruz. Ancak yavaş olmadığımızı da biliyoruz ve önemli olan şu ana kadar attığımız turlar.”

“Yarış mesafesi kat edebiliyoruz. Bu umut verici bir şey ve bu, geçen senenin bizim için ne kadar zor geçtiğini gösteriyor.”

Mühendislerimiz harika iş çıkardılar. Hepsi geçen seneki kötü senenin ardından şişmişlerdi. Mclaren’de tekrar bir hareketliliğin olduğunu görmek güzel.” dedi.

Button bugünkü simülasyonun ardından yarışları 100 kg yakıt ile tamamlamanın kolay olmayacağını söyledi.

Button “Testlerde bunu yapmak daha kolaydır çünkü sadece dönüyorsunuz ve gerçekten yavaş oluyor. Yarışlarda bunu kontrol etmek zor olacak.”

“Herkesin yapması gerektiği çok ince ayarlar olacak.”

“Bir çoğu için araçların yarış mesafesi tamamlayabilmesi en büyük sorun olacak.” dedi.


Yorumlar

“Button: “Mclaren Kendine Gelmeye Başladı”” için 14 yanıt

  1. logout sorunu çözülmüş. teşekkürler.

    yalnız, evet arkadaşın bahsettiği gibi, alıntılar bir kutucuk içinde olursa daha göze hoş gelir.

    bu işlerin teknik kısmından anlamam, gördüğüm aksakları belirtmeye çalışıyorum. gördüğüm kadarıyla eleştiriler de çoğunlukla yapıcı. el birliğiyle optimum hale getirmeye çalışıyoruz, bu gerçekten güzel bir şey site adına.

  2. İsmail Fatih ALKAN avatarı
    İsmail Fatih ALKAN

    Geçen sene ortalarında bir kaç arkadaş Button dan yarış zaferi bekliyoruz gibi komik cümleler yazmıştı. Bende dedim ki bırakın zaferi podyum alsa Mclaren öpün başınıza koyun diye ama işte gerçekler can acıtıyor. Bu sene MERCEDES motoru sayesinde hızlı gibi gözüken Mclarende bence pek bir değişiklik olmayacak gibi ne dersiniz. Bakalım ve görelim mi sezonu?

    1. Ne diyelim ustadim geçen seneki McLaren ile bu yilkini bir tutuyorsan geçen sene McLarenci bizlerin bile söylediği şeyi salt kendin bilmiş sanıp bu sene de alimlige soyunuyorsan kanaatim büyük yanılgı icindesin.

  3. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Önceden alıntı yapıldığı zaman alıntı yapılan bölüm bir kutu içinde görünüyordu yazıda. Yusuf’un bahsettiği nokta bu olmalı.

  4. alıntı yapma olayı mı değişmiş? bu bildiğin bold.

    1. evet bu.

      1. Sizce şu an nasıl görünüyor?

        1. dostum alıntı demişsin ama bu bildiğin bold çıktı 🙂 bir de girişte 2 defa id pw yazmak zorunda kalıyorum, sağdaki kutucuktan deneyince http://www.trf1.net/profil/giris adresine gönderiyor id pw yanlış diyerek. o adreste tekrar girince giriş yapıyor. bu sorun son 1-2 gündür var.

          1. Sayfada CTRL + F5 yapar mısınız?

            1. denedim sonuç aynı, cookieleri temizledim yine aynı hatayı verdi. firefox denedim yine aynı

  5. En hızlı olmadığımızı biliyoruz

    sanırım mercedes’i işaret ediyor herkes.

    1. alıntı yapma olayı mı değişmiş? bu bildiğin bold.

  6. Button’ı bilmem de Magnussen istikrarlı sürüşüyle bu sezon McLaren’de ön plana çıkabilir. Bu çocuk da Hakkinen gibi Raikkonen gibi Viking rüzgarları estirebilir. Her ne kadar gönlüm Raikkonen’den yana olsa da çaylak şampiyon olmasını isterim. McLaren onu harcamaz umarım. Her şey için yine de çok erken, buna rağmen McLaren eski günlerine dönüyor gibi. Haydi bakalım az kaldı.

  7. button bile yakıtı zor yettirdiyse zorlayan pilotların hali ne olacak merak ediyorum 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir