Dennis: "Kovalainen Daha Ağır"

yazar:

kategori:

McLaren Takım Patronu Ron Dennis, sıralamaların ardından Premiere’e yaptığı açıklamada Heikki Kovalainen’in rakiplerine oranla daha ağır olduğunu ve yarış için iyi durumda olduğunu söyledi.

Dennis, "Lewis ile ilk çizgide olmayı bekliyorduk. Heikki açıkçası daha ağır, bu oldukça açık ancak yine de iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum."

"Oldukça iyi turlar attık. Başlangıçta biraz ıslaktı ve ne zaman çıkacağımızı bilmek önemliydi. Genel olarak antrenmanlarımız iyi geçti." dedi.


Yorumlar

  1. şahsi düşüncem kimi ve heikkinin stratejisi benzer durumda son sektorde opsiyon lastıklerınden yumusak lastıklere qeçtiler ve hem yağıslı hemde sıcak hava için kullandıkları strateji bence çok akılcı.. opsiyon lastıklerı yarın sıcak hava için iyi bir seçim değil.. hele mclaren için.. konuyu daha fazla acmıcam anlıcak arkadaslar cogunluktadır..

  2. Belki de yanıltıyordur, belki de o kadar güveniyor ki kendine ve takımına stratejiyi saklama gereği duymuyor, belki de sadece Lewis'ten ağır olduğunu söylüyor ve bu diğer takımlara pek bir spek sağlamaz, bu kombinasyonları çoğaltabilirim.

  3. ertesi gün yarış yapılacakken ve sıralamalar bitmişken bir takım patronu kendi pilotunun ne kadar yük taşıdığını neden söyler? adam rekabetçi bir yerde, belki rakipler bu akşam benzin yükleri konusunda strateji üretecekler, böyle bir bilgi vermek doğru mu? elbette mühendisler daha ağır olduğunu tahmin edeceklerdir ama bu şekilde söylenmesi bence hiç doğru değil. aynı şeyi lewis için söyleyeceğini hiç sanmam mesela. force india bile 2 pilotunun arasındaki yakıt farkını söylemiyor, kimse söylemez zaten. sadece ilginç bir açıklama gibi geldi bana, amacım mclaren'e sataşmak falan değil..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir