Hamilton Mercedes’in Beklediğinden Çok Daha Önde Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori: ,

Lewis Hamilton Bahreyn’de geçirilen 3 test gününün ardından, Mercedes’in olmasını beklediklerinden daha ileride olduğunu belirtti.

Mercedes’in farklı set-uplar çalıştığı cuma gününde en hızlı zamanı elde eden eski dünya şampiyonu, araçta yaşanan bazı mekanik problemlere rağmen, takımın doğru yolda olduğuna inanıyor.

“Katettiğimiz mesafeye baktığımızda, durumdan oldukça memnunuz.”

“Diğerleri ile kıyasladığımızda ve tahminlerimize baktığımızda, önde olduğumuzu söyleyebilirim.”

“Kaybettiğimiz pist üstü zamanın bizim için iyi olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bulduğumuz sorunlar Melbourn’de bizi yakalamadan önce, çözüme ulaştırılması için bu sorunları yaşamamız gerekiyor. Bu yüzden bu küçük problemler çıktığı için mutluyum.”

Hamilton Mercedes’in favori olmasına ve araçla gösterilen performanslara rağmen, aracın performans hakkında ise temkinli konuştu.

“Sadece kendimize odaklanıyoruz. Genellikle her test döneminde takımlar kendi üzerlerinden odağı başka yönlere kaydırmak için diğer takımları favori gösterirler. Bu yüzden çokta umursamıyoruz, dediğim gibi yaptığımız tek şey kendi işimize odaklanmak.”

“Bu yıl takımların nerede olduğunu görmek oldukça zor. Bazıları 10 tur atıp geri dönüyor, bazıları uzun sürüşler deniyor, fakat iyi olan şey Mercedes takımının gerçekten iyi iş çıkarıyor olması. Güç ünitesi oldukça iyi çalışıyor ve her geçen gün bu üniteyle attığımız mesafe artıyor. Bu bizim gerçekten büyük bir adım.”

“Araç üzerinde adım adım çalışıyoruz, ancak nerede olduğumuzu Avustralya’ya gitmeden öğrenebileceğimizi sanmıyorum.”

 


Yorumlar

“Hamilton Mercedes’in Beklediğinden Çok Daha Önde Olduğunu Söylüyor” için 14 yanıt

  1. Abicim forza nedemek.forza ferrari nedemek hakikaten merak ettim.

    1. İngilizcedeki “force” kelimesinin İtalyancaya dönüşmüş halidir, güç/kuvvet demektir.Sonuna bir isim eklerseniz “bastır,saldır” anlamına evrimleşir.

  2. Icemanraikkonenf1 avatarı
    Icemanraikkonenf1

    Forza Ferrari diyorum baska biseye gerek yok sonuna kadar guveniyorum takimima

  3. Muammer UYAR avatarı

    Yalnız farkında olmadan üzerlerinde çok fazla baskı ve beklenti oluşuyor haberleri yok…..

  4. Normalde olsa testlerde atılan turların gerçeği yansıtmadığını söylerdim,ancak durum farklı.Hem çok hızlı hem de oldukça dayanıklı bir paket hazırlamışlar.RB’nin dominasyonundan çok daha fazlasına kendimizi hazırlamalıyız.

  5. Hamiltonun istikrari rosbergi yenmeye yeter de artar bile bunu gorduk.Sorun Mercedesin ikisine de ayni mesafede olup olmayacagi sorunu olacaktir.Once mercedes hedef olarak hangi pilotuyla olursa olsun sampiyin olmak icin ugrasacak ama rosberg lehine sezon icinde arti bir puan avantaji irtaya cikarsa su yada bu nedenle Hamilton ilgiyi hemen azaltabilir.Almanlarda bu milliyetcilik anlayisi var hem de fazlasiyla var.

  6. rbr gibi üstün olmasınlarda.olacaksa willims takımı olsun.çünkü onlar en mütevazi takım.sevinmeyide ağlamayıda çok nazik yapar.parmak göstererek yada geçirdim gibisinden hareketler yapmıyorlar en azından.

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Mercedes’i bu sporda tutabilmeleri için şampiyonluk vermeleri gerekiyor asıl soru şampiyon Hamilton mu Rosberg mi olur ?

    1. Bak bak dusuncelere bak.Kendinizi avutacak bi dusunce bulmussun adamim..
      Yani demiyorsun ki bizde bu sen is yok ….Verecekler degil ALACAKLAR…
      He birde motor demek Mercedes demek Ferrari demek !!!! aklinda bulusun…

    2. thechosenone avatarı

      bence asıl soru mercedes yeterli dayanıklılık seviyesinde mi olmalı. eğer dayanıklılıkları iyiyse rosberg favori olur, nedense hamilton istikrarda sorun yaşar gibi geliyor bana.

    3. Ahanda sinandan ibretlik yorum.

      Buna göre Red Bull’un sporda kalması istenmiş 😀

  8. bakışlardan anladığım tam demeci veririken ferraricilerden biri sen öyle zannet demiş galiba 🙂

  9. Nebuchadnezzar avatarı
    Nebuchadnezzar

    Mercedes dillerde
    Bizim için iyi haberse henüz tur bindirmeden bahseden yok.Şimdilik; öndeyiz- iyiyiz-favoriler gibi kelimeler kullanılıyor.Eğer biri çıkar da tur bindiririz derse işte o zaman umutlar söner.

  10. evet mercedes en hazır takımbu su an için barız bir gerçek ama zaman ne gösterir bilinmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir