"Toro Rosso, Red Bull'dan Daha İyi"

yazar:

kategori:

Mark Webber ve Fernando Alonso’ya göre, Sebastian Vettel’in bugünkü performansı şu anda Scuderia Toro Rosso’nun kardeş takım Red Bull’dan daha iyi durumda olduğunu gösterdi. Her iki pilot da Ferrari motorlu STR3’ün Renault motorlu Red Bull aracından daha güçlü olduğunu düşünüyorlar.

Webber, "Toro Rosso geliyor ve bu tarz bir beygir gücüyle başa çıkamazsınız. Pilotlar çok iyi iş çıkartıyor, bu açık ama şu anda daha güçlü bir paketleri var." diyor.

Vettel’in bu performansı Alonso’ya sorulduğunda ise İspanyol pilot, "Red Bull’ın hızlı araçlardan biri olduğunu biliyoruz. Şimdi Toro Rosso Ferrari motoruna sahip ve böylece bir avantaj sağlayabiliyorlar."Birkaç yarışın ardından şu anda Toro Rosso’nun açıkça Red Bull’un önünde olduğunu görebiliyorum."

"Bugün Vettel çok iyi iş çıkardı ama aynı zamanda Sebastien Bourdais de son seansa kaldı. Toro Rosso iyi durumda olduğunda Sebastian’ın da yukarılarda olacağını biliyoruz. Yarın puan kazanmak için şansları olacağını düşünüyorum. Bizim (Renault) için bir rakip daha olacak." dedi.

Webber, Toro Rosso paketi hakkındaki endişelere rağmen, "Toro Rosso konusunda endişeli değilim. Sadece onlar göz önünde bulundurulmaksızın bizim bulunduğumuz pozisyon konusunda endişeliyim." diye konuştu.


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    vettel gerçekten çok hızlıydıı zaten bugünün en hızlı turunu attı. bi ara sıralamalarda kimi yi geçer die endişenmeye bile başlamıştımm:)))))

  2. bir gün lük perfonmaz anlamadım gitti hele bir 2 yarış geçsin aradan ondan sonra konuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir