Force India Pilotları, Jerez Testleri Sonrasında Belirlenecek

yazar:

kategori:

GPUpdate sitesine göre Force India Formula 1 takımı, gelecek ayki 3 günlük Jerez testleri tamamlandığında pilot dizilişini açıklayacak. Takım şu anda Barselona’da 5 pilot deniyor ve kuvvetle muhtemel olarak takımın resmi yarış pilotları, bunlarda ikisi olacak.

Force India Formula 1, 2008 Formula 1 sezonu için pilot dizilişini açıklamamış bir kaç takımdan biri. Katalunya pistinde takım, Roldan Rodriguez, Giedo van der Garde, Adrian Sutil, Christian Klien ve Vitantonio Liuzzi ile test yapıyor.

Gelecek yılki pilot dizilişi ile ilgili konuşan takım patronu Colin Kolles: "GElecek sene için en iyi seçeneği arıyoruz. Herkes eşit şanslara ve adil bir test düzenine sahip. Takım, gelecek sezonun daha başarılı olabilmesi amacıyla gelecek için doğru kararı vermek zorunda. Jerez’de test yapacağız ama Jerez’de de bizimle test yapacak olan pilotlar hakkında henüz herhangi bir açıklama yapamayız. Jerez’den sonra bir karar verip pilot dizilişimizi doğrulayacağız."

"Çabuk kararlar vermeyi planlıyoruz. Bu yüzden hangi yönde hareket etmemiz gerektiğini biliyoruz. Pilot dizilişini erken dönemde belirlemek daha iyi, mesela Mart’ta değil. Jerez’den sonra 2 mi 3 hafta mı sürecek bilmyorum ama bu, testten sonra olacak ve mümkün olduğunca en kısa sürede."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir