Red Bull, Valensiya 'Felaket'ine Ağlıyor

yazar:

kategori:

Red Bull Racing takım patronu Christian Horner, Avrupa Grand Prix’inden puansız ayrılmalarının ardından haftasonunu ‘felaket’ olarak nitelendirdi.

Mark Webber güvenilik aracı periyodundan faydalanmak amacıyla tek pit stop taktiğiyle yarıştığı Valencia’da bunun hiç gerçekleşmemesi nedeniye ancak 12. sırada yarışı tamamlayabildi.

Takım arkadaşı David Coulthard yarışın başında Giancarlo Fisichella’nın çarpmasıyla spin attı ve karıştığı kaza sonucu yarışı 17. sırada tamamladı.

" Felaket bir yarış." diye nitelendirdi Horner. " David ilk turda kazaya karıştı, kendi aracına ve yarışta gerçekleşmese de güvenlik aracı periyodundan faydalanmak amacıyla tek pit stop stratejisiyle yarışan Mark’a zarar verdi."

" Yeterli hıza sahip değildi, özellikle ilk pit stop’un ardından. Bu yıl ki en çok hayalkırıklığıyla sonuçlanan yarışı oldu."

Webber takımın yaşanan sorunların nedenlerini bulmak için çok fazla çalışması gerektiğini kabul etti.

" Yeteri kadar hızlı değildik. Yarış boyunca birkaç güvenlik aracı periyodu yaşanmasını umduk bu yüzden tek pit stop strateji le yarıştık fakat bu olmadı. Hız açısından zor bir yarıştı ve analiz etmemiz gereken çok fazla şey var."


Yorumlar

  1. son yarıslara cok düşüş yasadıalr anlm veremiyorum

  2. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    gerçekten felaket yanii toro rossa lar uçtu resmen. vettel redbull a geçmez valla:)))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir