Trulli, Toyota'nın Mükemmel Performansını Kutluyor

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Toyota’nın 2 aracıyla da puan aldığı Avrupa GP’sinde göstermiş olduğu mükemmel performansını övdü.

Trulli "İyi bir sonuçtı ve takım mükemmel performans sergiledi."

"Hafta sonu benim açımdan kötü başladı ancak bugün çok iyi şekilde sonuçlandı ve çok mutluyum. Çok fazla atak yapmadan güçlü bir yarış çıkardım. Gerektiği yerde lastiklerime ve frenlerime dikkat ederek zorladım."

"Bu ne kadar iyi olduğumuzu ve rekabetçi bir araç ile her hafta sonu ne kadar iyi yarışabileceğimizi gösteriyor. Toyota bu sene çok iyi iş çıkarıyor ve güçlü durumda. Aynı zamanda her pistte rekabetçi."

"Takım hâlâ geliştirme çalışmalarını sürdürüyor ve bu formu gelecek yarışlarda da sürdüreceğimizden ve puanların geleceğinden eminim." dedi.

Timo Glock, soğuk algınlığı sonucunda zorlanmasına rağmen arkalardan başladığı yarışı 7. sırada tamamlamayı başardı.

Glock "Bu benim en zor yarışlarımdan birisiydi çünkü son 2 gündür kötü bir soğuk algınlığı vardı üzerimde. Ancak iyi bir aracım ve doğru stratejim vardı ve 7.lük bugün başarabileceğimiz en iyi sonuçtu. Bu yüzden gerçekten mutluyum. Startta bir kaç sıra kazandım ve daha sonra yarışmayı sürdürmeye çalıştım."

"Yarışın orta bölümü ve son 10 turu zordu. Odaklanmaması sürdürebilmek için mümkün olduğu kadar zorladım. Sıralamalara ve durumuma bakarsak mutluyum. Markalar klasmanı için her iki aracın da puan alması mükemmel bir sonuç oldu." dedi.

Toyota bu sonuç ile 4. sıradaki yerini korudu ve Renault ile olan farkı 10’a çıkardı.


Yorumlar

  1. trulliyi uzun zamandır 20 li puanalrda görmüodum :d

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir