Hamilton "Az Kalsın Yarışamayacaktım"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton bugün yarışın ardından yaptığı açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle Avrupa Grand Prix’inde yarışamamaya yakın olduğunu belirtti.

İngiliz pilot cumartesi günü sıralamalar öncesinde yüksek ateşten etkilendi ve boyun problemleri yaşadı. Test pilotu ve yedek pilotu olan Pedro De la Rosa’ya Hamilton’un yarışamama ihtimaline karşı hazır olması söylendi.

Hamilton "Gerçekten berbat bir hafta sonu geçirdim. Buraya geldiğimde griptim ve her gün ateşim bayağı yüksekti, halsiz düşmüştüm."

"Aynı zamanda boynumda kasılma yaşadım ve bu neredeyse bu hafta sonu yarışamama neden oluyordu." dedi.

Boyun kasılması hakkında konuşan Hamilton "Bu sadece bir kere oldu. Dün sabah 5 olmadan çok erken kalktım ve boyun spazmı geçiriyordum. Ancak sürekli benimle birlikte olan mükemmel bir doktorum olduğu için şanslıyım."

"Çok kötüydü ve ayakta durmaya bile zorlanıyordum ve bu yüzden boynuma iğne yapıldı ve birçok ağrı kesici aldım. Pedro yarışmayı bekliyordu." dedi.

Hamilton tüm bunlara rağmen gelecekte sorun yaşayacağını düşünmüyor.

Hamilton "Tekrar sorun olmayacak, buna eminim. Halâ ağrıyor. Bu muhtemelen yastığımla ya da yatma şeklimde alakalı bir şey çünkü uyanır uyanmaz oldu."

"Tüm bunlar sonucunda oldukça iyi iş yaptığımı düşünüyorum." dedi.


Yorumlar

  1. tamam dostum ben de onu diyorum işte.. benden de geçmiş olsun.

  2. Lewisin sorunu Cuma gününden itibaren varmış gripmiş ve ateşi çıkmış bu halde antremanlara çıkmış sonra sıralamalar sabahıda spazm geçirmiş iğne var ağrı kesicilerle hem sıralamaları geçirmiş hemde yarışı..Yani hafta boyunca sağlık problemleri ile boğuşmuş..Umarım Spa'ya kadar normale döner..

  3. Arkadaşlar o yarışın sonunda şampanya patlatıldıı ha pilotların haberi varmıydı yokmuydu orasını bilmiyorum..sonuçta şampanya patlatıldıı hatta trtde bile görmüştümm..konumuzla bir alakası yok doğru ama burda pilotlar o kadar profosyonelkii hiç birşey onların moralini bozmuyorr demeye çalıştım ama yanlış anlaşıldım kusura bakmayın..saygılar..

  4. ''Lewis Hamilton bugün yarışın ardından yaptığı açıklamada''…
    ''Hamilton "Bu sadece bir kere oldu. Dün sabah 5 olmadan çok erken kalktım ve boyun spazmı geçiriyordum.''

    yarış pazartesi mi yapıldı yoksa mclaren-mercedes. dün sabah diyor. yarıştan sonra açıklama yapıyor.

    pazar-dün=c.tesi.. okey??

  5. adam hasta ona bile bahane yaptı diyorsunuz helal olsun ya bu kadar olur!Pazar sabahı olmuş bu olay adamın yalan söyliyecek hali yok herhalde!

  6. geçmiş olsun hami.. yalnız cumartesi sabahı geçirdiğin rahatsızlığı, gribi ateşi yarıştan sonra anlatman bana biraz bahane gibi geldi. maşallah cuma antrenmandan sonra ve sıralamadan sonra yüzün gülücük dağıtıyordu ve o kadar konuşmana rağmen bundan bahsetmemiştin :))

  7. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    bu haberi alman sitelerinde de okudum dogruymus az kalsin yarisamiyormus ama tebrik etmek lazim ..

  8. senna ile schumacher i bu haberin altına sakız etmeyelim bence..haberin yorumuna gelince : herşeyde bir hayır vardır.belki de hastalığı onun durgun bir yarış çıkarıp değerli 8 puan almasına neden oldu..belki de agresif sürüp lastik patlatabilirdi:)

  9. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    hamilton bırak bu işleri.bu halimle ikinci olabiliyorum demeye çalışıyor..

  10. Gökhan Demir avatarı

    Aman Lewis bazılarının ağzına sakız verme sakın..Harika gidiyorsun dostum F1' de senin gibi bir pilot yok.Daha ilk yılında şampiyonluğu kıl payı kaçırdı, ikinci yılında lider..Anlayana..

  11. Senna'nın öldüğü 24 saat sonra açıklandı, dünyanın bunu kaldırması için 24 saat gerekti, Mchael'a gelince de o asla saygısızlık etmedi, istemeden yaptığı birşey varsa bile o da insan hata yapabilir.

  12. Arkadaşlar hiçbir video izlemeden,olayı bilmeden burda yorum yapmayalım. hemde alakaya kel maydanoz bir haberin altında, hamiltonun yarışamamasıyla ne alaka imola 94… istersen podyumu izle, istersen basın toplantısını izle, 91. yarısını kazandığında bile havalarda uçan schuminin nasıl bir tavır takındığını izle. basın toplantısında ne yaptığını izle. git imola 2000 basın toplantısını izle. Senna hakkında verdiği demeçleri bil de öyle gel. her muhabbeti buraya çekin her defasında gerçeklerin ne olduğunuz göstermekten çekinmeyiz

  13. Poff örneğe bak ya.Sen daha orada mısın.

  14. helal olsun çok iyi performans gösterdin bazıları sürekli boyun ağrısını örnek gösteriyordu sanırım Monza 2007 idi dimi 😀

  15. merak edenler youtubeda "Michael Schumacher talking about Imola 1994" bunu arayıp dinleyebilirler schumacherin açıklamalarını.

  16. id1984 sanırım yanlış hatırlıyorsun.

    o yarışta şampanya patlatılmadı ayrıca yarış anında ya da yarışın hemen ardından schumachere sennanın öldüğü açıklanmadı.

    schumacher bir açıklamasında senna'nın bu kazasının ardından en çok sıradaki monacoda yarışamayacağını düşündüğünü söylemişti.

    doktorlar sennanın öldüğünü bir kaç saar sonra açıkladılar yanlış hatırlamıyorsam…

  17. Ey gidim eyy schumi sennanın öldüğü yarışı kazanmıştıı..hatta şampanya bile patlatmıştıı..

  18. Schumacherin annesi öldü kalktı yarış kazandı, Berger'in bir yakını öldü o da yarış kazandı. Bunlar zaten F1in aşmış insanlarıydılar…

  19. Coulthard'ın uçağı düştü adam enkazdan çıkıp yarış kazandı.

  20. Lewis uyurken üzerini sıkı ört açıkta kalma geçmiş olsun.:)

  21. Geçmiş olsun Lewis. Ama olası bir hastalık durumunda pilotların yedeği De La Rosa puan için savaşır. Montoya gittiği zamanki gibi…

  22. massanında böyle bir problemı olmustu.hatta baya uzun surmustu.fransada yanılmıyorsam boyun agrıları sonrada grıp derken turp gibi oldu.ne diyelim Allah şifa versin

  23. samet demirel avatarı

    bundan sonra düzgün yat 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir