Amerikalı Yönetici: “Ecclestone Aptalca Şeyler Yapıyor”

Amerika’da motor sporlarının önde gelen isimlerinden olan Eddie Gossage, Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone’nun aptalca şeyler yaptığını söyledi.

Texas Motor Speedway’in Başkanı Gossage, bu seneki Amerika Gp’nin NASCAR Sprint Cup Serisi yarışı ile aynı hafta sonuna getirilmesi nedeniyle Ecclestone’a hakaret etti.

Gossage “Bu kesinlikle aptalca. Ancak bu durum nedeniyle şaşırdığımı söyleyemem çünkü Bernie Ecclestone çok fazla aptalca şey yapıyor.”

“Bu sadece hoş değil. Bir senede 52 hafta var. Ancak Austin yarışının yapılabileceği tek hafta o muydu?” dedi.


Yorumlar

“Amerikalı Yönetici: “Ecclestone Aptalca Şeyler Yapıyor”” için 5 yanıt

  1. amerikalıların ilgi alanı çok garklı, daha çok gt tarzı araçları seviyorlar. F1 takımları içerisinde amerika kıtasında Ferrari en güçlü, f1’i amerikada ferrari temsil ediyor diyebiliriz. Ford f1’de olsa daha farklı olabilirdi daha fazla ilgi duyabilirlerdi.

  2. Amerika’da tercihler farklı oluyor önce Amerikan futbolu sonra beyzbol sonra da NBA geliyor mesela. Motorsporlarında da Nascar daha çok tercih ediliyordur. Bir çok şeye yaklaşım konusunda Avrupa ile ciddi farklılıklar var.

  3. F1 > Nascar demiş yaşlı tilki.

    1. amerikada ole deil ama .
      ordada yayılması için yırtınıyolar sonra nascarla aynı haftaya yarış koyuyolar. aptalca

      1. Ben Ecclestone’u tanıyorsam, Amerika yarışının NASCAR ile aynı güne denk gelmesi kasıtla yapılmış ve F1’in yayılmasını hedefleyen bir plan 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir