Bottas Güçlü Bir Başlangıç Bekliyor

yazar:

kategori:

Williams pilotu Valtteri Bottas, 2014 Formula 1 sezonuna güçlü sonuçlarla başlama konusunda umutlu olduğunu söyledi.

Geride kalan 8 günlük testlere baktığımızda Mercedes motorlu araçlar ön plana çıktı. Bunun dışında geçen sene oldukça zor bir dönem geçiren Williams da nispeten daha güçlü görünüyor.

Bottas “Bu tür güçlü günler geçirmeye devam edersek ve diğer takımlar sorun yaşamaya devam ederlerse bu bizim için avantaj olur. Bu durum için Mercedes’e teşekkür etmeliyiz.”

“Onlarla çalışmamız şu ana kadar çok iyiydi. Motor iyi çalışıyor. Hiç sorun yaşamadan iki yarış mesafesi kat ettik ve bu çok önemli bir şey.”

“Geçen sene bu zamanlara göre durum bizim için daha iyi görünüyor ve hedefimiz geçen seneye göre gelişmek çünkü takım şu anda olması gerektiği yerde değil.”

“Ancak henüz çok fazla heyecan yapmıyoruz. Diğerlerinin neler yaptığı konusunda bir ipucu yok. Tüm zamanlara bakarak yorum yapmak çok zor. Bu yüzden bekleyip görelim.”

“Ferrari güçlü bir motorla güçlü görünüyor. Onların dayanıklılığı da fena değildi ve Renault’nun ne kadar geliştiğini göreceğiz.”

“Kimseyi göz ardı etmemeliyiz ancak ilk 1o’da olmayı umuyoruz ve hislerim en azından sezon başında Mercedes motorlu araçların önde olacağı yönünde.”

“Özellikle ilk 15 araç çok yakın olabilir.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir