Vettel, STR'nin Formuna Rağmen Temkinli

yazar:

kategori:

Scuderia Toro Rosso pilotu Sebastian Vettel, Avrupa GP’nin yıldızlarından biri olmasına yardımcı olan takımın formunun devam etmesinin zor olacağını düşünüyor.

Alman pilot, sıralamaların 2.seansında en hızlı isim olmasıyla parladı ve sonrasında güçlü bir 6.lık ile takımı adına değerli puanlar aldı.

Ve yardımını gördükleri Ferrari motorunun Spa ve Monza’da daha da büyük rol alması muhtemel olmasına rağmen Vettel, şansı hakkında daha temkinli.

Vettel: "Ayaklarımızın yere basması lazım. İlk 10a yakın olmanın ve hatta bu hafta ilk 10da yer almanın bizim için harika olduğunu düşünüyorum"

"Bu yüzden hedefimiz öncelikle, potansiyelimizi %100 kullanmak ve elimizden geleni yapmaktır. Sonrasında puan bölümünde bitirip bitiremeyeceğimizi göreceğiz"

"Hedef, bu hafta sonu başardığımızı tekrarlamak olmalıdır ama bu, çok ama çok zor olacak. Bu hafta sonu çok iyi bir iş çıkardık, herhangi bir hata yapmadık, zamanın çoğunda aracı pistte tuttum ve kilit nokta da buydu"

"Araçla gidişatımızda yolumuzu daha iyi bulmuş gibiyiz. Güçlü bir pakedimi var ve bazı iyi yarışlar çıkarabileceğimize inanıyorum. Ama ilk 10, biraz daha fazla puan almak adına sezonun geri kalanında olağanüstü olacaktır."

Vettel, Spa’nın STR3’e uygun olduğunu düşünüyor.

Vettl: "Belçika, bize çok uygun olması gereken bir pist ve göreceğiz. Genellikle hızlı virajlar ve hızlı pistler, bizim için daha iyi. Burada (Valensiya’da) bir çok yavaş hızlı viraj vardı ve çok rekabetçiydik. Bu da bizi gelecek için daha kendine güvenir kılıyor"

"Ama söylediğim gibi ayaklarımızı yere basmalı, her zaman öğrenmeli ve gelişmeliyiz. Sonrasında Spa’da, nerede olacağımızı göreceğiz"


Yorumlar

  1. şampiyon vettel geliyor 2010 da kesin şampiyon olur demedi demeyin 😀

  2. vettel geliyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir