Webber, Red Bull'u Sorunlar Konusunda Uyarıyor

yazar:

kategori:

Mark Webber, Red Bull takımını Avrupa Grand Prix’sindeki felaket yarışın ardından uyarıyor ve takımın sadece Renault motorunu suçlayamayacağını söylüyor.

Webber ve takım arkadaşı David Coulthard Valensiya’da çok kötü bir haftasonu geçirdiler ve sıralamalarda her ikisi de son seansa kalamadı. Buna rağmen kardeş takım Toro Rosso her iki aracıyla da ilk on içindeydi. Red Bul’un dört kez ard arda puansız yarış geçirmesiyle Webber, artık işlerin yoluna dönmesi gerektiğini söylüyor.

"Öldürücü derecede sıkıcı ama birçok şeyi yoluna koymamız gerekiyor. Ne olursa olsun haftasonuna iyi başlamadık ve iyi bitiremedik."

Daha önce Mark Webber Toro Rosso’nun yükselen formunu Ferrari motoru kullanmalaına bağlamıştı. Ancak takımının performans eksikliğini sadece motora bağlamıyor.

"Aslında, sadece motordan değil, hayır. Burası böyle bir endüstri. Tırnaklarınla kazırsan çok hızlı sonuca ulaşırsın. Biz bu durumdayız, şu anda teknede büyük bir delik var."

"Sezona gerçekten çok iyi başladık, çok fazla puan toplayabildik ve dayanıklılık sornunu çözdük ve işler yolundaydı. Sonra Hockenheim testlerinden bu yana sorun yaşamaya başladık. Rekabetçi olamadık."

"Şu anda son seansa kalma limitindeyiz ve sadece 0.1 saniye ile işler değişebiliyor. Ama yarışta hâlâ daha iyi olmalıyız."

"Diğerleri araçlarında fazla gelişim kaydediyor olmalı ya da biz araçta bazı anlamadığımız şeyler yapıyoruz."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir