İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı

yazar:

kategori:

Bir İtalyan aktris, 2007 Formula 1 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen ile önceden yaşadığı kaçamağı açıkladı.

Ferrari pilotu ile bir sene önce Milan gece kulübünde tanıştığını söyleyen 25 yaşındaki Valentina Gioia, Star+TV dergisine, Raikkonen’in aslında evli biri olduğunu öğrendiğinde ilişkilerine kendisinin son verdiğini ifade etti.

Gioia: "Bir keresinde Zurich’teki evinin yakınlarında yürüyorduk ve Kimi, rakibi Alonso’nun dev bir resmini gördü. İlan panosuna tırmandı ve söktü."

"Onunla tanıştığımda kim olduğunu bile bilmiyordum. Bana genç bir şarkıcı gibi gelmişti"

"Evindeki bütün ödülleri gördüm ve eski takımı McLaren’in direksiyonunu bana gururla gösterdi."

"Bir başka zamanda, onunla bir yarışa gittim. Otelde saklandım"

"Sonunda onun evli olduğunu öğrendim. Onu televizyonda eşi Jenni hakkında bir şeyler söylerken izledim."

"Herşeyi bitirdim, hediyelerini attım. Bitmişti. Üzülmüştüm."

"Haziran’da Milan’daki bir lokantada onu tekrar gördüm. Erkek arkadaşımla birlikteydim ve o da başka biriyle"


Yorumlar

  1. ice-girl-01 avatarı

    hı hı peki canım tabi=D
    altında kim var bunun merak ediyorum cidden…bu kadar çamurluk yapmasa belki inandırıcı olabilirdi ama yüksek bi para aldığı *çık bunun için…evli olduğu için ilişkisini bitiren bi kadının da bunu tüm dünyaya duyurması da fazlasıyla inandırıcı=Dtırmanıp afiş yırtmasına zaten bi koptum=DD hayal etmeye çalışıyorum kimiyi ama=DD

  2. yalan haberdir ben bunu söylüyor ve buna inanıyorum off ya kiminin adını çok lekeliyolar cnm aaa yeter çocuğu bi rahat bırakın be valla sinirim bozuldu ya…

  3. ice on track avatarı

    Ya akş** akş** gülesim geldi gerçekten.Birde bir tek bizim ülkemizde böyle şeyler olur sanıyordum.Bizden beterleride varmış. ;)) Kızda resimden gördüğüm kadarı ile güzel olsa bari içim gam yemez ama kıza güzel para verilmiştir heralde.Belki de foto da ki gibi bir kız yok dünyada olur ya salladıkları için.Kimi içerken yarış zaferlerini kutlarken eli değmiştir bu kıza kızda beraber olduk demiş olabilir hehehe ;)))

  4. afiş sökmek ha!

  5. fatma hilal yuney avatarı
    fatma hilal yuney

    hadi bu kadın kiminin kim olduğunu bilmiodu kimi afişi sökerken bir hayranı görmedi mi

  6. Bu *çıklamayı neden Kimi şampiyon olunca yapmış acaba!!?? :S

  7. yok artık.ya bayan kim acaba.bunları söylemek kimi şampiyon olunca mı aklına gelmiş.dahası kimi çıkıpta alonsonun posterlerini sökecek adam değil.tenezzül bile etmez.

  8. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    boş bunlar boooooooşş.

  9. ohaa :D:D:D:D:D koptuuuum. raikkonen turmancakta afişleri koparcakta, gururla direksiyonu göstercekteee, zuhahah nihahaha muhahaha 😀 he yavrum he öyyle. buldu sessiz sedasız adamı. atıp turuyo. bari Kimi bi kerecik konuşmaya tenezüül etsede bi *çıklama yapsa. gerçi bizi ilgilendirmez ya..

  10. F1 ile alakasız kişiler bile Kimi'nin adını ve tipini bilir en azından. İyice saçmalamış. Yoksa kimi Black Metal solisti falan mı oldu haberimiz olmadan.

  11. yahu birşey sormak istiyorum bu kadın bu ödülleri kiminin evinde görmedimi peki kiminin evine gittiğinde evde jenni yokmuydu hadi yoktu diyelim kimi ile jenninin evlerinde hiç mi fotoğraflatları yok kadın resmen saçmalıyo belki gece klübünde tanışmışlardır ama gerisi hiç inandırıcı deil

  12. KiiiiiMiiiiii avatarı
    KiiiiiMiiiiii

    madem bu bayan kimiyi tanımıyormuş ne iş yaptıgını bilmiyormuş alonsoyu nasıl tanıyordu ve alonso kiminin rakibi oldugunu nerden biliyormuş ??saçma sapan bir haber kadın daha ne konuştugunu bilmiyor yahuu 😀

  13. arkadaş "ismini vermek istememiş" :))
    her zaman ortaya çıkan tiplerden bu. bazen eski sevgili, bazen gerçek anne, bazen de mesih olarak ortaya çıkarlar. fazla ciddiye almadım *çıkcası
    ayrıca madem evli olduğunu biliyorsun o zaman sus. of ya sinirlendim…

  14. kimsenin özel hayatı bizi izlgilendirmez.ama *çıkçası bana çok saçma geldi.italyansın ve ferrarinin pilotlarını bilmiyosun?hadi pilot olduğunu öğrendin, birlikte oldun, hakkında bişeyler araştırıp evli olduğunu da öğrenmedin.ayrıca isviçrede zaten birsürü pilot yaşıyo böyle reklam afişleri çok normaldir, kimi gibi soğuk bi adam işi gücü yok tırmanıp afiş mi yırtıcak?

  15. ''Alonso'nun dev bir resmini gördü. İlan panosuna tırmandı ve söktü.''
    yuh derim yanii saçmalık.doğru olup olmadığını bilmiyoruz on yargılı davranmayın.hem ozel hayat kimseyi bağlamaz

  16. Mclaren_Kimi avatarı

    Ya Siteye bir önerim olcak, Böyle doğru ve düzgün olduğunu bilmediğiniz.Magazinsel haberleri yapmassanız çok memnun olucaz. Kimi Ne zaman iyi bir iş çıkarsa nedense butür haberler hemen patlak veriyor.2005 tede aynısı oldu nekadarı doğru bilinmez ama Bu bir Politika bence Meyve veren *ğ*ç taşlanır.

  17. Gioia: "Bir keresinde Zurich'teki evinin yakınlarında yürüyorduk ve Kimi, rakibi Alonso'nun dev bir resmini gördü. İlan panosuna tırmandı ve söktü." zuhahah 😀 doğruysa yuhh hakkaten.Film gibi… Bir de adamın hangi kızla kaçamak yaptığı kimseyi bu kadar da ilgilendirmemeli bence.Jenninin cok masum olduğunu ne biliyorsunuz.Yada karısı kızmıyorda size ne oluyor.ilşki onların ilişkisi.

  18. adamın özel hayatı bu kadar da ilgilendirmez kimseyi…Jenninin cok masum olduğu ne malum yani. Bence de burda asıl haber "eğer doğruysa" kiminin alonso posterini yırtması 🙂 çok komik geldi bana film gibi aynen

  19. nur sarpkaya avatarı

    çok inandırıcı bir haber gibi gelmedi bana yani kimiyi düşününce yakıştıramadım doğrusu.. ama yine de olasılık dahilinde.. artık orası da eşi ile kendini ilgilendirir.. ama şu afiş meselesi tamamen saçma bence.. böyle bişeyi neden yapsın ki, bi tane afişi yırtıp atınca bişeyler mi değişti.. bence de bu kadın prim yapmaya çalışıyor.. kimiyi tanımıyor olması imkansız gibi bişey..

  20. ARKADASLAR kimi bizim eski pilotumuz Alonsoda bu yazan sacmaliklar biz F1 severleri hic ilgilendirmiyo ÖZEL hayat diye birsey var biz pistde olan bitenlerle ilgileniriz adamin capkinligi gece hayati ickisinden bizene bundan pirim yapmak onlari aha yakaladik demek bize birsey kazandirmaz kimi gecen yilin SAMPIYONU oldu gerisi bizi ilgilendirmiyo erkek adam capkin olacak tabiki italyan kizlarida az atesli deyildir ne etsin cocuk yaa:))) birde yok tirmanmis resmi yirtmis ya bide inandinizmi siz buna :)) ne kimi ne Alonso ne de diyer bir kisi baskasinin posterini yirtacak kadar kendini kücük duruma düsürmez HEPSI YALAN ha capkinligina bisey diyemem :)))

  21. visor haklı kimi ünlü biri özellikle de italyada. bene kadın prim yapmaya çalışıyor. ayrıca ben bu haberi bir gazetede ilk türkiye grand prix i yapıldığında okumuştum.bir diğer şey ise madem vardı neden şimdiye kadar bekledi. ya da neden *çıkladı. bir diğeri ise bu kadın hiç tv izlemiyor galiba çünkü 2005 2006 2007 ve daha öncesinde de bizim tv lerde bile f1 den çok şey vermeseler bile gösteriyorlardı pilotları. italyanlar mı göstericek sallamış biraz ayrıca hele alonsonun posteri olayı hepten kopardı beni. inandırıcı geliyor *çıklamaları ama saçmalık..

  22. ne kadar doğru bilinmez ama benim bildiğim bu olay 2005 yılında olmuştu.gazetelerin birinde okumuştum. ayrıca madem öyleydi neden şimdi *çıkladı ya da nedne *çıkladı.ş*şırdım yani. ayrıca kimi şuan çok ünlü biri italyada. büyük ihtimalle sadece barda tanıştıkları doğrudur. italyanlar kurnazdırlar. bu kadının söyledikleri inandırıcı geliyor. fakat kiminin tırmanma işine o anı göstermeden inanmam. o kısmını biraz sallamış gibi geldi. ayrıca evet visor haklı. yani ha 2003 ha 2005 ha 2007 bu kadın hiç mi tv izlemiyor madem aktirist

  23. massathebest avatarı

    eşini boşver esas haber kimi'nin sokakta kedi gibi tırmanıp alonso'nun posterini yırtması.. bir de kimi alonso'ya rakip olarak saygı duyuyor, kimi seviyeli bir rakip, kimi saygılı sevgili falan filan diye atıyordunuz. noldu? aha kimi. :)))))))))))))) adamı düz duvara tırmandırırlar işte saygılı kimiymiş.

  24. Sen italyan aktris olacan, Ferrari`yi bilmicen, Kimi`yi tanimican, orda burda fingirdescen sonra da evli oldugunu ogrencen, yuhh 🙂 Benim 3 yasindaki yegenim bile inanmaz bu yalana. Efendi gibi biseyler sallasana be guzelim, bizim Banu Alkan gibi bisey heralde bu 🙂

  25. vayyyy kimiye bak. bide eşine değer veriyordu.!!pehhh be.kadın da güzelmiş. fakat ben ş*şırdım *çıkçası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir