MotoGP'de Gece Yarışına Yeşil Işık

yazar:

kategori:

Katar’ın Losail pistindeki test sürüşüne 5 pilot katıldı ve pilotların hepsi 9 martta yapılacak sezon açılış yarışının gece olmasından yana oyunu kullandı.

Loris Capirossi "Buradaki ilk testimizden sonra yapılan değişiklikler inanılmaz. O zaman mümkün olup olmayacağı konusunda emin değildim. Ancak şuanda aydınlatma mükemmel."

"Bu koşullarda gece ya da gündüz sürüş bakımından neredeyse hiç fark yok ancak kesinlikle gece yarışmak daha heyecan verici olacak."

"Gölgelerden ya da yansımadan dolayı sorun olmuyor. Bundan dolayı mutluyum. Tüm pistin aydınlatılmasını dört gözle bekliyorum." dedi.

Capirossi’ye Marco Melandri, Anthony West, Andrea Dovizioso ve James Toseland eşlik etti. Tüm pilotlar yol motorları sürdü çünkü MotoGP motorları Sepang testleri için yola çıkmıştı.

Organizatörler elektirik kesintisinide denediler ve bu durumlar için düzenlenen sistem planlandığı gibi anında devreye girdi.

Dorna CEO’su Carmelo Ezpeleta "Bu projeyi bu seviyeye getiren herkese teşekkür ederim. Gelecek seneki yarışın projektörler altında yapılacağını doğrulayabilirim. Umuyoruz başarılı bir organizasyon olur." dedi.


Yorumlar

  1. Ilmor diye bir marka vardı Mercedes in yan kuruluşu moto gp ye geçen yıl mı ne girmişti halen var mı Ilmor Moto Gp de

  2. bu yıl inanılmaz bir motogp serisi olucak gercekten en az f1 kadar heyecanla bekliycem motogp yi..250 cc nin mukemmel adamları motogp de olacak,bu yılın superbike sampiyonu toseland da moyogp de olacak..rossi olacak pedrosa olacak,yeni takımıyla melandri olacak ve sampiyon stoner olacak..bence izlemeye deger bir yıl olacak..yazarken bile heyecan yaptım gercekten..tek adam rossili yıllar geride kaldı ve buna cok memnunum acıkcası..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir