İspanyol Basını Valensiya Pistini Sevmedi

yazar:

kategori:

Basında yer alan haberlere göre geçtiğimiz haftasonu Formula 1’e ilk kez ev sahipliği yapan Valensiya pisti heyecan açısından sınıfta kaldı.

Herald Tribune gazetesi, ‘Valensiya’da sıkıcı yarış’ başlığını atarken İspanyol Marca gazetesi de ‘Sıkıcı bir pist’ yorumunu yaptı ve geçiş imkanını olmamasına değindi.

El Mundo Deportivo gezetesi ise şu sözlere yer verdi: "Geçit töreni gibiydi, hiçbir şey olmadı. Tabii ki olmaması gereken bir şey dışında: Alonso’nun yarış dışı kalması."

Güvenlik aracının piste girerek heyecanlı bir yarış olacağı bekleniyordu ancak yarışa ilk üç sıradan başlayan Felipe Massa, Lewis Hamilton ve Robert Kubica, başladıkları gibi bitirdiler.

El Mundo, "Göz kamaştırıcı ama güvenlik aracı olmayan bir yarış oldu. En heyecanlı yer pit alanıydı." diye devam etti.

Yine İspanyol gazetesi olan Diario Sport ise "Sıkıcı bir yarış. Bu pistte pol pozisyonu çok önemli." diye yazdı.


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    bir hayal kırıklığıda benden..

  2. Ahmet  Keleş avatarı

    ben pistin nerde olduğunu çıkarmadım helikopter kamerasındayken paddock binası neresi grandstand neresi bi acayipti X) sıkıcıydı ayrıca karmakarışık birşeydi Monaco'yla kıyaslanamaz bile.

  3. Şener  SALİH avatarı

    Melborne suyun içinde bu pist suyun etrafında ,Monaco gerçek caddelerden oluşuyor bu yapay caddelerden oluşuyor bu pist F1 için inşa edilen normal pistlerin şehirde kullanılmayan bir alanda inşa edilmiş hali ve belkide ispanyolların politika malzemesi bana göre İspanya kullanamadığı veya turizm için kullanmayı planladığı bir bölgeye F1 pisti kurarak sadece cazibesini arttırmak istedi ve de yaptı ….

  4. Ben de beğenmedim. Ne cadde ne pist ikisi de değil.

  5. Evet uzaktan birşeye benziyordu. Heryer duvar çevrili geçiş yok.

  6. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    bunun neresi cadde pisti adamlar birbuçuk saat sanki kafesin içinde yarıştılar iki yanı duvarlarla çevrili bi pist ben monaco gibi cadde özelliği falan görmedim özel hazırlanmış bi pist. zaten ana yolda hemen yanda. melborne den farkı yok gibi

  7. bende hiç beğenmedim..hiç geçiş izleyemedik..bi zevk almadım açıkcası..

  8. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    üç hafta aradan sonra heyecanla valencia yı bekledim ama hüsrana uğradım gerçekten sıkıcı keyifsiz bi yarıştı… spa nın adı bile yter yaaa

  9. Ertan Akkaş avatarı

    Özellikle de ben şu Spa ve eskiden takvimde olan Avusturya A1 Ring pistlerine bayılıyom. Birisi en uzun diğeri en kısa pistti.

  10. pist dediğin TURKIYE – ALMANYA – BELCIKA gibi olmalı. yarışın anlamı oluyo be. burda yarış var diyorsun. herkes birbirini geçiyor. h benim güzel ülkeminde ekonomisi iyi olsa insanlar sosyal aktivitelere zaman ayırsalar. Nerdee. adam karnını zor doyuruyor. Tabi haliyle televizyondaki en hareketli pistin tribünleri boş oluyor.

  11. Sevmemeleri çok doğal,pilotları Alonso daha ilk turda yarış dışı kaldı…

  12. irfanyavuz-61 avatarı

    cadde pist olarak monaco yetiyor bence valenciaya gerek yok daha heycanlı bir pist yerine konulabilir

  13. Valencia;Tamam güzel hoş görünüşü harika bir pist ama geçişe imkan vermiyor işte bu kötü artık böyle pistleri yapmayı bırakmaları lazım bol geçiş için araçlarda degişiklik yapacaklarına pistlerde degişiklik yapsınlar al Valencia yeni pist ve uzun zamanda izleyecegimiz bir pist olacak ama zevk alamayacagız.

  14. Yaris gercekten cok SIKICIYDI. Ne bu ya basladigi gibi bitirdi herkes, tek gecis goremedik, tunel gibi pist, Monaco bile burdan guzel, Herman Tilke`yi sutlasinlar 🙂

  15. bence gayet hoş bir pist, seneye değişen kurallarla birlikte daha çok geçiş görürüz, takvimde kalmalı kesinlikle

  16. İlk antrenmalrı izler izlemez anlamıştım geçiş olmayacağını. Tüm suçu piste atmak olmaz tabi, F1 araçlarının birbirlerini geçmeleri çok zor. Yarışı güzel yapan tek şey helikopter kamerası görüntüleriydi.

  17. tolga soydan avatarı

    seneye olmassa daha iyi olur.yeni pistlerde geçiş yeri olmazmı yaw:s

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir