Lauda'dan Massa'ya Övgü

yazar:

kategori:

Valensiya yarışının ardından, sporda eskiden beri yer alan bazı isimler artık Ferrari’nin 1 numaralı pilotu seçmeye bir adım daha yaklaştığını söylüyorlar.

İtalyan günlük gazetesi La Stampa ise verdiği haberde "La Ferrari e Felipe Massa" yani Ferrari Felipe Massa’dır diyor.

Fin pilot Kimi Raikkonen’in motor sorunu nedeniyle yarış dışı kalmasının ardından eski şampiyn ve şimdiki yorumcu Niki Lauda, Kimi Raikkonen’in sürüşünden etkilenmediğini, Massa’nın performansını ise kendisini etkilediğini söylüyor.

"Tamamen odaklanmış ve motive olmuş gibi görünüyor. Kimi ise öyle değil. Dünya şampiyonu Massa’ya karşı Hamilton ile mücadele ediyor." diyor.


Yorumlar

  1. Ahmet  Keleş avatarı

    mclaren'ın ferrari kadar havasının olmaması senin düşüncen Mclaren'ın gayette o kadar havası var ki Fernando Alonso'nun bu sene yaptığı bir açıklamadır."Mclaren'da yarışmak en büyük hayalimdi ama hayatta herşey istendiği gibi gitmiyor" Demekki Mclaren da çok büyük bir hava var. Hamilton'da dediğim gibi hiçte hayal etmemiştir kendini Ferrari pilotu Hamilton diye.

  2. kardeş kariyer bu neden olmasın ki ferrari pilotu hemılton bunun bile bir havası var ama mclerene gelince ferrari kadar havası yok bu bir gerçek ayrıca ben şaka yaptım neden incelesinkii

  3. Ahmet  Keleş avatarı

    ya yorumları okurken dayanamadım log in oldum 🙂 Hamilton neden Ferrari'yi incelesin neden onun hayalini kursun 13 yıldır Mclaren'ın yetiştirdiği bir kişi ve Ferrari'yle çekişmede olan bir takımdaysa onun hayalini kurması mümkün mü? tamam pilotlar Ferrari hayali kurabilir ama bunlar asla Mclaren pilotları olmaz çünkü zaten Mclaren takımındalar hayallerini süsleyecek başka bir takım yoktur. Ferrari'yi kesinlikle küçümsemiyorum hemen üstüme çullanmayın ama yorumunuza dayanamadım kusura bakmayın. Hamilton'un aklının ucundan bile geçeceğini sanmıyorum Ferrari'nin çünkü onun Mclaren'a çok büyük vefa borcu var ki Hamilton Ron Dennis'i ikinci babası olarak gördüğünü söyledi Ferrari onun için rakipten başka birşey ifade etmez emin olun. Aero dinamik konusuna gelince oradaki mühendisler aracın fotoğrafına baksa çözerler durumu Hamilton'a gerek yok ve Mclaren'ın aerodinamikteki deneyimi ortada kullandığı her parça bi süre sonra taklit edilir evet Ferrari içinde geçerli o da taklit edilir ama saymak gerekirse boynuzlu motor kapağı, bağımsız ön kanat, daha geniş açılı motor kapağı en büyük ve yaygın diğer takımlar tarafından kullanılan parçları. Yani demek istediğim aerodinamik konusunda Mclaren'ın desteğe ihtiyacı yok.Ferrari'nin de yok yanlış anlamayın çünkü biliyorum herkes yüklenmeye başlayacak bana 😀 sert tartışmaya girmek istemiyorum lütfen cevap verecek olursanız tadını kaçırmayalım :)saygılar

  4. Arkadaşlar eğer arabayı aerodinamik bakımdan inceliyorsada bunda bir yanlış yok,Schumacherde Ferrarinin arabasının Mclarene göre daha yavaş olduğu dönemlerde Mclareni yarış sonunda incelerdi,o dönemi hatırlayan arkadaşlar bilirler.Ancak burda önemli olan Hamiltonun araca bakarak birşeyler kapıp kapamayacağı,Schumacherin bir aracı mühendisi kadar iyi bildiğinden incelemesi o yıllarda belki tavsiye bakımından faydalı oluyordur,ama Hamilton daha çok yeni ve zamanla belki oda bir aracın aerodinamiğini yorumlamayı öğrenecektir.

  5. kardeş şaka be mecedeste ondan kalır bir araba değil allah vat yani kardeşş

  6. Ertan Akkaş avatarı

    Canım belkide şöyle bir göz atıyordur araca 😀

  7. massa bu övgüyü hak etti.umarım hep böyle devam edersin.hamilton ve massa bu sene bambaşka.sonuna kadar hak ediyorlar.geçen yarıs uzuntuden kalp krızı gecırıcektım ama bu yarıs havalara uctum:)tabıkı adamım felipe massa sayesinde.

  8. hakan yanılıyorsun bence.arkasından sırtına dokundu tebrık amaçlı.aracı kontrol gibi bi durum yok bence.massada araç ustunde sevınırken pek fark edemedı ve tepkı gostermedı.hamıltonda arkasını donup gıttı

  9. hakan arkadaşım orada Lewis tebrik etmek için geldi ne alaka kurdun anlamadım..

  10. felipe üzülür ben ağlarım, felipe sinirlenir ben kudururum, felipe sevinir ben uçarım, felipe çalışır vallahi sanki ben yorulurum 🙂 adeta hayatımın tam merkezinde ve ben hiç şikayetçi değilim. bir de şampiyon olursa ben neler yaparım hiç bilemiyorum artık 🙂 Allah utandırmasın hep böyle devam ederiz inşallah. Deniz Gökhan arkadaşım, bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. burada senin gibi dostların olduğunu bilmek çok güzel.. sağol..

  11. hemılton ferrariyi inceliyo ne yapıyor arkadaşlar anlamadım valla ne dersiniz yada kendini onun içinde olarakmı hayel ediyor

  12. Burda bende her zaman Massanın iyi bir pilot olduğuna inanmakla birlikte massathebest arkadaşıma özel bir parantez açmak gerekiyor,her zaman Massaya burda destek olunabilecğei kadar destek oldu,bazen 30-40 ayrı kişinin kötü ve Massayı küçümseyici yorumlarını tek başına göğüslemeye çalıştı,Massayı bazen abartılı olsada ilk günden beri destekledi ve şu an desteklediği pilotla ne kadar övünse azdır,birde şampiyon olursa Massa massathebestin mutluluğunu düşünemiyorum…

  13. İnanılmaz çalışarak buraya geldi Massa ve o koltuğu bence pistteki herkesten fazla hakediyor. Bu yarıştan itibaren Massa'ya odaklanmalı Ferrari. Hem formunun zirvesinde hemde çok hırslı, şampiyonluğu pistteki herkesten fazla istiyor Massa. Ferrari bunu görmezden gelemez.

  14. La Ferrari e Felipe Massa

    bunun için az çalışmadı felipe. tadını çıkarsın takımın, hakkıdır.. ve onu böyle görmek çok mutlu ediyor beni 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir