Ricciardo: “Red Bull Programının Gerisinde Kaldı”

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, sorunları hala devam etmekte olan Red Bull’un planladığı programın gerisinde kaldığını kabul ediyor.

Red Bull bugün 39 tur atabildi. Sabah 32 tur atan Ricciardo, araçtaki ısınma sorunu nedeniyle öğleden sonranın büyük bölümünü garajda geçirdi.

Ricciardo “Geçen hafta, Jerez’de yapmamız gereken şeyleri yaptık ve şimdi ise geçen hafta kaçırdıklarımızı telafi etmeye çalışıyoruz.”

“Henüz program açısından olmamız gereken noktada değiliz.”

“Dışarıdan bakıldığında  sadece tur zamanlarına ve attığımız turlara bakılıyor ancak takım içerisinde performans açısından nerede olabileceğimizi biliyoruz ve orada olmayı umuyoruz. Ancak bunu söylemek zor.”

“Melbourne’e geçen seneki gibi domine edeceğimiz durumda gelmeyeceğimiz açık ancak yine de bunu söylemek için çok erken.”

“Oraya yaklaşıyoruz. Sabah bölümü kesinlikle daha iyiydi ve güç açısından gelişme kaydettik.”

“Artık kendimizi daha endişelendirmeliyiz ve daha fazla tur atmalıyız.”

“Bu hafta uzun sürüşler yapmayı ve Melbourne’e daha güvenerek gitmeyi umuyoruz.”

“Bunu yapabilirsek memnun olacağız ancak daha uzun yol var.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: “Red Bull Programının Gerisinde Kaldı”” için 9 yanıt

  1. umut saçmaları bırakın. ne zaman şu üç gün içinde 100 tur atabileceksiniz, o zaman diyeceğiz ki sözde-efsane ölmemiş 😀

  2. Redbull`un Renault motoruyla cok sorun yasamasi onlari planlarinin gerisinde tutabilir, ancak biliyoruz ki bu takimda bir cok iyi muhendis var, sogutma sorununu cozduklerinde cok hizli bir sekilde on gurubu yakalabilirler, kimse simdiden Redbull bitti falan demesin abicim.. Cunku son 4 sene bize gosterdi ki basarilari tesaduf degil, bu isi cok iyi bilen muhendisleri var..

  3. biri şuna geçen seneki yarışı kimin kazandığını söylesin, bunların beyinleri iyice gitmiş 😀

  4. komedıye bakın kafalarında hala gecen senekı domıne ettıklerı yarıs war abı 4 senelık guzel bır anı yasattı bernie …. gu ama artık buraya kadar bundan sonra olmanız gereken yerdesınız dewrınız bıtmıs bulunmaktadır tek newey ile bu iş hrp gıdemez ama bir gercek warkı adam 4 yıl boyunca bunu yaptı amaaa olan oldu gecmısde olan gecmıste kalır bu motor sporundakı esas guc para dır ve mercedes ferrari mclaren dekı gelırlere sahıp degılsınız ondan dolayı hattınızı bılmenız gerek bu noktadan sonra yoksa ozmoturk adlı arkadasın dedıklerı olur sonunda bu spordan cekılırsınız buyuk oynama luksunuz yok sızın bundan sonra bunun bır an once farkına warmalısınız

  5. testlerdeki gibi performans olursa 3 seneye kalmaz çeker gidersiniz F1’den 😀

  6. Rambo sana söz yazdım artık beste senden
    Sene iki sıfır bir dört Avusturya rap time şimdi…
    Zafere giden yol bu çile kutsal Avusturyadan çıkagelir Pistlere Redbull hayattan yediğin tokatlara inat düş ve kalk hadi usanma Redbull yeahh 😀

  7. Bence bu adam işten anlamıyor.Türkiye’deki bazı taraftarlara göre pol pozisyonu çantada keklik.Takım güç saklıyor.
    :Ö)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir