Dennis, İngiliz Olmaktan Utandığını Söyledi

yazar:

kategori:

Ron Dennis, Valensiya Grand Prix’sinin ardından İngiltre’deki Heathrow Havaalanına indikten sonra, İngiliz olmaktan utandığını söyledi.

Valensiya’daki yarış 57 tur boyunca sıkıcı anlara sahne olsa da, atmosferi ve yapılan organizasyonları bakımından takdir topladı. Britanya Grand Prix’sinin geleceği henüz garanti altında değilken, İspanya’nın ikinci kez yarışlara ev sahipliği yapması Dennis’i düşündürüyor.

McLaren patronu, İngiliz olma konusundaki yorumunun medyada farklı algılanacağını düşünse de İspanya’nın başarısını örnek olarak görmeleri gerektiğini söylüyor ve "Gelecek yıl, daha renkli bir yarış olacak. Ama doğru yoldalar. Hükümetin desteği gerekiyor. Ben Valensiya’nın neler yapabileceğimiz konusunda bir örnek olduğunu düşünüyorum." diyor.

İngiltere’de yapılacak olan 2011 Yaz Olimpiyatlarına yapılan yatırımları fazla bulan Dennis, yarışlar konusunda birilerinin buna dur demesi gerektiğini söylüyor.


Yorumlar

  1. Ben de başlığı görünce, Ron Amca tarih okumaya başlamış diye düşündüm 🙂

  2. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    (McLaren patronu, İngiliz olma konusundaki yorumunun medyada farklı algılanacağını düşünse de İspanya'nın başarısını örnek olarak görmeleri istedi) BU HABERiN neresinde ingiliz olmaktan utandim yaziyo yaf nasil da uyduruyorsunuz bravo yani tebrik…

  3. Bernie alsın en kolay çözüm… Bizimkiler bu kadarını yapabiliyor

  4. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Türkiye yeni kalkınan bi ülke bakın bundan önce formula pisti bile hayalken f1 pistimiz oldu. bu pazar da para çok aklını kullanabilen bi şirketimiz takım kurabilir ve mclaren gibi para basan bi tesis haline gelebilir. kaç kişi para kazanıyor. onca mühendisimiz var biz yapsak en iyisini yaparız aslında.

  5. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    birde ingiltere motorsporları ya da otomobil sporlarının anavatanıdır. silverstone'a sahip çıkmalılar.

  6. ertan çok haklısın..ne bir pazarlama var, ne destek var, ne eğitim(tanıtım anlamında) var…yapılacak onca şey varken yarış haftası 2 3 branda asmakla seyirciyi bu müthiş pistin tribünlerine çekemeyiz.

  7. ertan çok haklısın..ne bir pazarlama var, ne destek var, ne eğitim(tanıtım anlamında) var…yapılacak onca şey varken yarış haftası 2 3 branda asmakla seyirciyi bu müthiş pistin tribünlerine çekemeyiz.

  8. ertan çok haklısın..ne bir pazarlama var, ne destek var, ne eğitim(tanıtım anlamında) var…yapılacak onca şey varken yarış haftası 2 3 branda asmakla seyirciyi bu müthiş pistin tribünlerine çekemeyiz.

  9. Ertan Akkaş avatarı

    Peki o şu haliyle utanıyorsa -yanlış anlaşılmasın – bizim ne yapmamız gerekiyor. Hükümetimizin bu konuda bir atılımını göremedik tam olarak…

  10. kaan kaanhan avatarı

    ingiliz hükümeti neden yeteri kadar desteklemiyor ilginç. Ron tavrını koymuş 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir