Heidfeld'in F1 Geleceği Karanlık Bulutlar Altında

yazar:

kategori:

Valensiya’da kötü geçen yarışın ardından Nick Heidfeld’in F1 geleceği tekrar kara bulutlar altına girdi.

Mario Theissen RTL’ye yaptığı açıklamada "Yapabilecek durumdayken her iki araç ile puan kazanmamız gerekiyor." demişti.

Ancak Heidfeld’i bırakmak ve yerine yetenekli bir pilot getirmek BMW’ye pahalıya mal olabilir çünkü Alman pilotun gelecek sene için takım ile milyonlarca dolarlık sıkı bir anlaşması olduğu tahmin ediliyor.

Ancak Alman basınında çıkan haberlerde Heidfeld’in menajerleri Andre Theuerzeit ve Werner Heinz’in durumun farkında oldukları ve çeşitli girişimlerde bulundukları belirtildi.

Theuerzeit, Valensiya’da birden çok kez Red Bull motorhomeunda görüntülendi. Menajerin Toro Rosso’da koltuk aradığı iddia ediliyor.

AZ gazetesine konuşan Honda CEO’su Nick Fry ise sorulan bir soru üzerine "Heidfeld mi? Hayır." cevabını verdi.


Yorumlar

  1. Gitsin Nick bu takımdan. Yeter artık saçmaladığı. Bilen bilir BMW nin bu pilot ikilisini koruması taraftarıydım ama Heidfeld kredisini tüketti. Kubica geçen yıl sezonun yarısında oturdu o koltuğa, elbette alışması zor oldu, hatta otomobilin karakteri ters geldi ama yine mükemmel sürdü. Heidfeld'de o ışık görünmüyor ne yazıkki.

  2. Geçen sene Kubica'nın araç ile yaşadığı uyum sorununu bu sene Nick yaşıyor. Fakat Kubica'nın gelişimini görünce Nick'in biraz yerinde saydığını görüyoruz ve bu da Mario'nun pekte hoşuna gitmiyor. İstemeyerekte olsa sene sonunda Nick ile yolları ayırabilirler.

  3. Fatih Gülmez avatarı

    Theissen nicki bırakmak istemediğinden eminim. 2009 pilotlarını açıklamak için tarihi geciktirdi. Nickin problemlerden kurtulacağına inanıyordu ancak Nickde 1 gram gelişim yok. Durum böyle olunca istemesede bunu yapmak zorunda kalacaklar. Bence Nickin koltugunu hakedebilecek sadece alonso var piyasada. Eğer genç bir çaylak gelecekse ki şuan önemli bir star adayı yok nick kalmalı diye düşünüyorum. Sonuçta değişen kurallar ile seneye bambaşka bir nick izleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir