Alonso, Kokpitteki İlk Günden Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Renault F1 Takımında test görevini Nelson Piquet’den devralan Fernando Alonso bugün R28’in kokpitindeydi.

Güneşli hava ve ideal pist koşulları takımı mutlu etti ve yeni düşük downforcelu aero paketi değerlendirmeye devam etmelerini sağladı.

Alonso, öğleden sonra frenleri test etmeden önce, sabah seansında ayarlar üzerine çalıştı. İspanyol pilot toplamda 95 turu tamamladı ve en hızlı altıncı zamanın sahibi oldu.

Testlerin son gününde de kokpitte kalacak olan Alonso, "Genel dengeyi geliştirmek adına araç üzerinde birçok değişiklik yaptığımız yoğun bir gün oldu. Temel ayarlardan memnunuz. Pist oldukça zorlayıcı olduğu için frenler konusunda da bazı çalışmalar yaptık."

"Bazı ilginç şeyler bulduk ve düşük downforce altında aracın nasıl reaksiyon vereceğini öğrendik. Pist koşulları fena değildi ve istikrarlıydı. Bu da test yaptığınızda iyidir." dedi.

Christian Silk ise "Fernando’nun ilk günüydü ve bugün araç yine dayanıklıydı. Bu oldukça memnun edici çünkü ara vermeden çalışamaya devam etmek mühendislerimiz için önemli. Bugün uzun bir test listemiz vardı; aerodinamik ayarları inceledik, fren testleri yaptık ve biraz da ayarlar üzerinde çalıştık. Sonuçlar cesaret verici görünüyor ve bize yarın için fikir veriyor." dedi.


Yorumlar

  1. Eski günlerine döneceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz…Biz fanların olarak her zaman yanındayız…Forever Alonso!!!

  2. bir gün mutlaka döneceğiz RENAULT F1 TEAM ALONSOM AZ DAHA SABIRRR 2005 2006 yılları unutulmadı zan ağlattığımız yıllar

  3. düz gün yazmasını öğren

  4. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Renault,may the force be with you 😛

  5. Şener  SALİH avatarı

    GÜÇ yanınızda olsun ….

  6. murat korkut avatarı

    Sen elinden geleni yap ve moralini bozmadan aracı geliştirmeye odaklan,en önemliside başkabir takıma geçmeyi asla düşünme şampiyonluklar renault ta gelecek sana.

  7. Hadi koçum senin sevdiğin ve iyi olduğun bir pist.iyi sonuçlara çok ihtiyacımız var sonuna kadar seninleyiz

  8. ozan yalçınkaya avatarı
    ozan yalçınkaya

    alanso senıde f1 de aynı puan kovalayan eskı günlerınde görmek istioz kımı ve sensız yarış olmaz siz bence f1 renk katan saygı duyulacak pılotlardansınız

  9. Amma abarttınız yarışın başlarında araçlar birbirine yakın ve geçmek için en uygun koşullar varken kazalar hep olur.Alonso önündekinden dolayı ani fren yapıyor ama o yapamıyor.Bu sadece bir hata.

  10. sato deli fişek vallahi satoya laf yok:)
    biçer döver gibidir. ama geçen sene alonsoya yaptığı atağı unutamam. o neydi öyle ya :))

  11. salih yildiz avatarı

    Tabi bu kadar iyileştirme ve çabanın ardından daha yarışın başında kamikazenin biri arkadan gelip vurmazsa, bu arada satonun da toro rosso için adı geçiyormuş aman biri yetiyo zaten 🙂

  12. hadi bakalım hayırlısı puanalr bizi bekliyorr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir