Massa, Monza Testlerini Tamamladı

yazar:

kategori:

Ferrari takımı testlerin ikinci gününde de belirlenen test programı üzerinde çalışmaya devam etti. Felipe Massa bugün yine kokpitteydi ve bu pist için hazırlanan aerodinamik paket üzerinde çalıştı. Massa, 86 tur attı ve 1.23.445’lik derecesiyle günün en hızlı beşinci ismi oldu.

Brezilyalı pilot, "Bu pistte doğru ayarları bulmak için çok çaba harcadık. Ayrıca, kesinlikle dayanıklılık konusuna da dikkat etmemiz gerekiyor ve Monza’daki kerblere de, geçen yılki paket ile zorluklar yaşamıştık."

"İlk gerçek bilgileri İtalya Grand Prix’si sıralamalarınının ardından elde edecek olsak da çok iyi çalıştığmız düşünüyorum." dedi.

Ferrari takımı yarın testlere Kimi Raikkonen ile devam edecek.


Yorumlar

  1. ne zaman acıklancak bu testler artıkkk !

  2. anil uğur alıcı avatarı
    anil uğur alıcı

    ben bir ferrari fanı olarak macca nın başaracağını düşünüyorm çünkü araç olarak uygunlar bugun buyuk tasların (rai hamilton) izlemedn konuşmak iyi değil ama olsun aracları monza ya daha uygun ferrari araçlarınan bence

  3. keşke internetten yayın olsa 🙂

  4. testleri herhangi bir tv kanalı vermiyor.ve internet yayınıda yok.ancak orda bulunan bazı ınsanlar bu goruntulerı kısa kısa cepten videolara kayıt edıyorlar.ben bole bı kaç testın ufak ksıımlarını ızlemıstım.

  5. ozan yalçınkaya avatarı
    ozan yalçınkaya

    bakalım kimi ne yapacak kesın 1 veya 2 olur bence

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    testleri izleyebileceğimiz bi yer var mıı ?

  7. tifosi_sercan  avatarı

    gerçekten geçen yıl kerb lerde büyük sorun yaşamıştık.. araç üstü kameradan bile rahatlıkla görülebiliyordu bu… inş bu sene aynı sorunu yaşamayız… kimi nin yarınki performansını merak ediyorum….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir