MotoGP: Stoner, Bilek Sorununun Tekrarlandığını Söyledi

yazar:

kategori:

Casey Stoner, San Marino GP’nin ilk günü sırasında sağ el bileğindeki sorunun nükrettiğini ve kendisine engel olduğunu ifade etti.

Son dünya şampiyonu, antrenmanların her iki seansında da en hızlı isimdi ama bunun ardından eski bir sakatlığının bir tekrarı olarak elinde bir kırığın olduğunu açıkladı. Bunun da gün içindeki çalışmalarında kendisine sıkıntı yarattığını belirtti.

Stoner: "Gerçekten garip. Çünkü (bileğin) üzerine herhangi bir darbe olmadı"

"Sadece öğleden sonraki sürüşlerimden birine çıkmadan önce arka korumamı ayarlıyordum ve biraz ağrı hissettim. Seans ilerledikçe kötüleşti. Bu yüzden kontrol etmeye karar verdik"

"2003’ten gelen eski sakatlığım olan skafoid kemiğimi kırdım. Doktora gittim ve motosikletin bir sarsıntısından olabileceğini söylediler."

"Tam olarak aynı yerden kırdım ve bazı yerlerde çok büyük ağrıya neden oluyor. Kolay olmayacak ve daha fazla zarar vermemek için dikkat etmem gerekecek. Ama planım, ona destek yapmak ve yarınki seanslarda mücadele etmek."

Ama 22 yaşındaki Avustralyalı, ard arda 7. sıralama birinciliğini alacağına inanıyor ve Ducati’sinden daha fazla hızın geleceğini söylüyor.

Stoner: "Hâlâ daha fazla hızlı gidebiliriz. Brno testlerinde denediğimiz şeylerin bu pistte işe yaradığını görüyoruz. Bu da bizim için gerçekten iyi."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir