Lotus: Melbourne’de Bitirmemiz İçin Şans Gerek

yazar:

kategori:

Lotus sorunlu başladıkları sezonun ardından Avustralya GP’sini bitirebilmeleri için şansa ihtiyaçları olacağını itiraf etti.

Takım Jerez’deki ilk testleri kaçırmak zorunda kalmıştı ve Bahreyn testlerinde sadece 1288 km yol katedebildi.

Renault motoru kullanan diğer takımlarla aynı sorunlarla boğuşan Lotus’tan Nick Chester Melbourne’de yarışı bitirebileceklerinden emin değil.

“Güç ünitesinin iyi olduğu günlerimiz oldu ve başka bir şey yüzünden de durduk. Bence her şeyin yolunda gitmesi için biraz şansa ihtiyacımız var.”

“Renault Sport’un çözümler üzerinde çok sıkı çalıştığını biliyorum ve Melbourne’e yeni parçalar ve çözümlerle geleceklerinden eminim.”

Chester ortadaki tüm sorunların Renault kaynaklı olmadığını da kabul ediyor.

“Bu hafta bizi durduran sorunların çoğu gün ünitesi kaynaklı oldu, ancak bizim tarafımızda da birkaç sorunla karşılaştık.”

“Hafta içinde bazı egzoz sorunlarımız oldu ve onları anlamaya başlıyoruz. Melbourne için farklı bir egzoz çözümümüz olacak ve neden kırıldıklarını bulduğumuzu düşünüyorum.”

Romain Grosjean Bahreyn’deki iki gününde sadece 65 tur atabildi ve durumdan memnun olmayanlar arasında.

“Elimizden gelenin hepsini yaptık çok az olan sürüş zamanımızı değerlendirdik. Her durduğumuzda gelişmeyi denedik ve doğru yönde giden şeyler oldu. Bu iyi.”

“Bu güç üniteleri ile çalışmak herkesin düşüğünden çok daha karmaşık bir iş ve Renault ve bizim tarafımızda yapılacak çok fazla iş var.”

“Durum ideal veya iyi olmaktan çok uzakta. Piste çıktığımızdaki her fırsatı değerlendirdik ve elektronik fren sistemi, yeni güç ünitesi ve turbo yönetimini anlamaya çalıştık.”

“Avustralya’dan önce iki hafta var ve umarım gelecek parlaktır.”


Yorumlar

“Lotus: Melbourne’de Bitirmemiz İçin Şans Gerek” için 2 yanıt

  1. Alma Kimi nin ahını be Lotus 😀 şaka biryana umarım en kısa zamanda toparlanırlar yada toparlanırız çünkü bizim açımızdanda işler çok iyi değil.

  2. yemin ederim yazık, renault ne hale getidin bir takımı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir