Hulkenberg: “İyi Durumdayız”

yazar:

kategori:

Force India pilotu Nico Hulkenberg Bahreyn testlerinin son gününü 74 tur ile 4. sırada tamamladı.

Günü liderin 2.2 saniye gerisinde tamamlayan Alman pilot takımın iyi durumda olduğun düşünüyor.

“Testlerin son günü bizim için oldukça iyi geçti. Bugün yarış simulasyonu yapmayı planlıyorduk fakat bu mümkün olmadı. Yinede uzun turlar atmayı başardık”

“Bizim için iyi bir gün olduğunu söyleyebilirim. Takımın iyi durumda olduğunu hissediyorum. Tabi ki hazırlanmak için her zaman daha fazla zaman gerekir. Yinede iyi durumdayız”

“Araç ilk Jerez testlerine göre oldukça fazla yol katetti. Hergün yeni birşeyler öğrendik. Sezonun ilk yarışı için sabırsızlanıyorum”

 


Yorumlar

“Hulkenberg: “İyi Durumdayız”” için 3 yanıt

  1. Rai emeklı olunca bu adamı ferraride gormek ıstıyom rosberg kactı bare bunu kacırmasın gerızekalılar ama malum domenıcalı ve montezemolo malları ferrari nin basında olunca ferrari cok….. driver cok… tren kacırır

  2. Burun avantajları arasındaki fark ne kadar acaba? Ferrari ve Mercedes ilk yarışa kamaşullah burunla gelirse şaşırmayacağım.

    1. Mercedes motorlu takımlardan Williams ile birlikte dayanıklılık açısından yüksek performans çizmiş takımların başında geliyor. Hulky açıklamalarında haklı. diğer yandan bugün yaşadığı sıkıntıya da çok takılmamak lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir