Force India'da Huzursuzluk Başgösterdiği Dedikoduları Çıktı

yazar:

kategori:

Formula 1 dünyasında yükselen dedikodularda Force India’da kapalı kapılar ardında herşeyin yolunda olmadığından bahsediliyor.

2008’de daha büyük bir bütçe ve son olarak kesintisiz vites kutusu gibi teknik başarılara rağmen son gelen dedikodulara göre takım başkanı Collin Kolles ve teknik patron Mike Gascoyne arasında yaşanan anlaşmazlıkdan dolayı huzursuzluğun baş gösterdiği.

Dedikodularda ayrıca takımın bu yıl puan anlamında başarısız olması, pilotların yaptığı hatalar ve çok fazla para olmadan önemli bir ilerlemenin gerçekletirilememesi de huzursuzluğa sebep olan etkenler arasında gösteriliyor.

Mallya yaptığı açıklamada 2009 projesi için kendisini adadığını söyledi.

" Farkına varılması gereken ilk şey Formula 1’in ne kadar güçlü olduğu ve 2009’da gerçekten rekabetçi olmadan önce mücadeleyi güçlendirecek. Şu anda kesilikle ne ile karşı karşıya olduğumu biliyorum bu yüzden daha iyi plan yapabilirim."

" Belki zor yoldan öğrendim fakat öğrenmek için iyi bir yoldu. Bu nedenle 2009 yılı Force India takımı için daha da rekabetçi olacak."


Yorumlar

  1. O zaman Formula 1 ruhu ölür. F1 izleyen taraftarı olan herkesin Bruce McLaren gibi kendi otomobiliyle şampiyon olacak birilerini bekler. BMW – Mercedes kavgası değil. Ferrari' bile F1 için var, o bir otomobil markası mı ? öyle biliyorsanız yanılıyorsunuz, o bir F1 markası…

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Takımların yerlerini markalara bırakmasının zamanı çoktan geldi aslında..

  3. böyle dedikodular ancak bu takımın pilotlarını teknik ekibinin motivasyonunu yıkmaya yöneliktir. pilotların yaptığı hatalardan bahsediyor, Fisichella Raikkonen'den daha az hatalı sürüyor ama iki aracın düzlükteki hızları belli olduğu için biri başta biri sonda. Böyle spekülatiflere kanmamak lazım, o bu şu…

    sanki heryerimizde telemetre cihazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir