Belçika GP Öncesi Toyota

yazar:

kategori:

Jarno Trulli

Bana göre Spa dünyadaki en iyi pist ve orada sürmeyi seviyorum. Pistin her yeri pilot için mücadeleci ve bu fantastik çünkü en iyi tur zamanı için her virajda zorlamanız gerekiyor: bu size daha özel duygular veriyor.

Burada, Spa’da sürmeyi gerçekten seviyorum ve geçen seneki yarış için yapılan değişikliklere rağmen pist hala yegane bir karaktere sahip: pilot olarak isteyeceğiniz her şey var. Eau Rouge hala dünyadaki en iyi virajlardan birisi ancak şu anda tam gaz geçildiği için eskisi gibi mücadeleci değil.

Bu hafta sonu için iyimserim çünkü bir başka güçlü sonucu alabileceğimize inanıyorum. Spa benim favori pistim ve fabrikaya oldukça yakın. Bu yüzden mükemmel bir hafta sonu olması için puanlar kazanmak istiyorum.

Timo Glock

Spa benim favori pistlerimden birisi ve Formula 1’deki ilk yarışım için sabırsızlanıyorum. GP2’de fantastik bir deneyim olmuştu bu yüzden TF108 ile inanılmaz olmasını umuyorum. Belçika’ya oldukça kendime güvenir şekilde gidiyorum çünkü son bir kaç yarışta performansımız etkileyiciydi ve önde mücadele edebileceğimizi kanıtladık.

Kişisel olarak son 2 yarışta kendimi iyi hissetmememe rağmen puanlar kazanmak memnun ediciydi ve çok fazla gelişim gösterdiğimize inanıyorum. Düzenli olarak puan kazanmak ve podyum mücadelesi vermek takım için iyi. Spa’da yine güçlü olmayı umuyoruz ancak Bridgestone’un sert lastikleri ile nasıl olacak göreceğiz. Yine puanlarla bitirebileceğimize eminim.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir