Red Bull, Toro Rosso’dan Yardım İstemiş

yazar:

kategori:

Son haberlere göre Red Bull, yeni aracında yaşadığı büyük sıkıntıların ardından kardeş takımı Toro Rosso’dan yardım istemiş.

Autosprint’in haberine göre Red Bull, yeni ERS ile bağlantılı elektronik fren sistemi konusunda Toro Rosso mühendislerinden yardım istedi.

Alberto Antonini “Red Bull’un başka birisinin sitemini kullanmak istemesi, diğer sorunların ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.” dedi.

Helmut Marko ise en büyük sorunlardan birisinin çok fazla turbo gecikmesi olduğunu söyledi.

Marko “Gaz pedalına bastığınızda güç bir anda geliyor ve araç patinaja düşerek kayıyor. Hızınızı kaybediyorsunuz.”

“Renault ile MElbourne için durumu geliştirmek adına gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

Sebastian Vettel “Pilotların yarısı yarışı tamamlayamazsa o zaman bir kaç puan alabiliriz. Şu anda performanstan daha büyük sorunlarımız var.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull, Toro Rosso’dan Yardım İstemiş” için 21 yanıt

  1. Bazi formula 1 haberlerinin fotospordan alıntı olduğunu düşünmüyor değilim bazen. Asparagas olma ihtimali yüksek bir haber. Degilse de redbull için ahlar vahlar yakmanın anlamlı olduğu dönemdeyiz demeliyim.

  2. bir Renault sahibi olarak Renault’un övünülecek tek tarafı olarak motor üretmedeki yeteneğini görüyorum. yalnız bu sefer Mercedes neyse de Ferrari kadar motor yapamadığını düşünmek beni üzdü .

    1. Ferrari kadarmı laa Ferrari nin war olduğu tek nokta belkıde motor sen nasıl bır rüyada kalıp f1 ızlıyon bos bos konuşupta sınırlerı germe burda

      1. Ahaha yol arabalarında Renault ile Ferrariyi aynı kefeye koymus arkadas ya öldürdü beni gülmekten :)) . Zaten formula 1 le ilgilenen su ulkede 10.000 kişi yoktur ve bunların yarısı bilgisiz diğer yarısıda fanatik.

        1. hamiltonAMGTEAM avatarı
          hamiltonAMGTEAM

          50 tane 0 km megane topla , 1 tane 458 italia etmiyo hatta 1/2 458 italia bile anca 😀 karşılaştırmaysa al sana karşılaştırma 😀

        2. 2 senenin üzerinde bu siteyi ve 2000 yılından beri F1’i takip ediyorum. Özellikle bu sitede haberlerden ziyade yorumlarıda okumayı seviyorum zira ciddi anlamda bilgili arkadaşlar ve bu spordan zevk alan arkadaşların yorumlarını okumaktan zevk alıyorum ancak anlamadığım bi olay var. F1 ile ilgilenen arkadaşlarda şu var: “Kaç senedir takip ediyorsun” ya da “bilgisi hakkında yorumlar”. Tek merak ettiğim olay şu; madem bu sitede yorum yapan arkadaşlardan çoğu bilgisiz ya da kıdem olduğundan yorum yapmaları diğerlerine batıyor, site yönetiminden saçma yorumları silmesini talep edelim olsun bitsin. Ya da insanların düşüncelerine saygı duyalım zira hepimiz net ortamındayız ve kimin ne demek istediğini tam olarak anlayamayız. Çok bilen varsa el birliği yapalım Red Bull’a mühendis olarak gönderelim. Aramızda gerçekten işin ehli mühendis arkadaşlar vardır ama bu “bence” netten bulunan bilgiler ile takip edilecek bir spor değil bu.

        3. Ferrari nedir ki anlamadım? G-7 nin en zayıf halkası olan ve belki de çok yakında G sınıfı ülke olmaktan uzaklaşacak olan İtalya’nın batmak üzere olan Fiat Grubunun bir üyesi. F-1 sporu içindeki yeri gerçekten muazzam ve saygı duyuyorum , lakin teknoloji olarak Alman veyahut Fransız üreticilerin yanından bile geçemezler.

  3. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
    Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

    marko blöf yapıyo toro rossodan yardım mı istenir bazılarıda hemen oltaya atlamış yiyin beyler siz bu oyunları

    1. Soylemeyeyim diyordum ama sende ciddi sekilde Obsesif kompulsif kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Saplantı haline getirmişsin ve kim ne derse desin gerceği kabul etmiyorsun. Renault , Redbull, Marko hatta Vettel çıkıp açıklama yapıyor durumlar kötü diye sen hala ısrarla büyük bir saplantıyla inkar ediyorsun. Hepsimi blöf yapıyor? Birazcık motordan anlayan birisi ısınma sorunu olan bir motorun 1ayda bu sorununun giderilemeyeceğini bilir. Büyük olasılık Renault motorunun dizaynında sorun var ve bu oyle hemen halledilebilecek bir sorun değil ayrıca Redbull bir çok mekanik sorun yaşadı yani araba su anda onlerdekiler yarış dışı kalmadıkça puan alabilecek kapasitede değil. Gerçi neden bunları anlatıyorsam sana sen hala saplantınla devam edeceksin.

      1. Obsesif kompulsif kişilik bozukluğu değil; saf trollük.

    2. Sebastian Vettel avatarı
      Sebastian Vettel

      arkadaşlar bu sercan değil Yavuz denen psikolojik deli Ferrari onu öyle bir ruhsal çöküntüye uğratmış ki başkalarının isimleriyle kendine yer edinmeye çalışıyor

      1. hamiltonAMGTEAM avatarı
        hamiltonAMGTEAM

        oha artık yaaaa , biz bir ramboya katlanamazken birde şimdi replica’sımı çıktı 😀

  4. vaybeee.bükemediğin eli öpeceksin redpol

  5. hamiltonAMGTEAM avatarı
    hamiltonAMGTEAM

    hoppalaa !! turbo geldi mertlik bozuldu 😀

  6. Özlem denilen şey ;

    Ferrarinin üst üste 3 kere pole alması

    Ferrarinin üst üste 3 kere yarış kazanması

    Bir Ferrari pilotunun , patronunun rekabetçiyiz demesi

    Bu sene şampiyon olacağız Seneye odaklanmayacağız düşüncesi

    Kısaca özlem zor 😉

    1. Aynı özlemi McLaren için de biz duyuyoruz cidden özlem zor 🙂

        1. Bu kadar duygusala bağladık olacağı bu en sonunda 🙂

  7. Fenaymış. Performansa bile odaklanamamış Red Bull anlaşılan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir