Whitmarsh’ın Mclaren’deki Geleceği Hala Belirsiz

yazar:

kategori:

2014 Formula 1 sezonunun başlamasına yaklaşık bir hafta var ancak Mclaren’in eski takım patronu Martin Whitmarsh’ın pozisyonuna dair bir açıklama yok.

Ron Dennis’in takımda kontrolü tekrar devralmasıyla birlikte Eric Boullier Yarış Müdürü olarak Lotus’tan transfer edildi. Dennis’in şimdi takımın başına bir CEO aradığı biliniyor.

Şu an için Jonathan Neale takımın CEO’su olarak atandı. Bunun yanında takımın internet sitesinde Neil Oatley, Tim Goss, Sam Michael, Simon Roberts ve David Redding gibi isimler yer alırken MArtin Whitmarsh’ın ismi bulunmuyor.

Mclaren sözcüsü “Şu anda söylenecek bir şey yok. Yeni gelişmeler olduğunda sizi bilgilendireceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Whitmarsh’ın Mclaren’deki Geleceği Hala Belirsiz” için 3 yanıt

  1. Takım Whitmarsh’ı kaybetmemeli. Bence harika bir yönetici. F1 kurtlar sofrası olduğu için fazla dürüst kaldı, o kadar. Şirkette başka bir pozisyonda değerlenecektir.

  2. Mclaren’de Whitmarsh dışında bir ikinci vaka yok. Bu sevimli sempatik ama takım yönetimi konusundaki vakalik arkadaşın pozisyonu bellidir, Martin’in sempatikligi de kendisini kurtarmamali, takım dışı edilmelidir. Ya da yeteneği el veriyorsa başka alt görevlerde konumlandirilabilir.

  3. Emekli olsun, ama sam michaelde olmasın bana ikinci martin gibi geliyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir