Williams: “Massa Başarıya Hala Aç”

yazar:

kategori:

Ferrari’de geçirdiği 8 senenin ardından İtalyan takımdan ayrılan ve Williams’a geçen Felipe Massa, yeni sezon öncesi gerçekleştirilen kış testlerinin en hızlı derecesini elde etmişti.

Williams takım patronu Sir Frank Williams yeni transferleri Massa’nın başarıya hala çok aç olduğunu söyledi.

“Felipe son on yılda bu sporun önde gelen isimlerinden birisi olmuştur. O hem aracın gelişmesini sağlıyor hemde tecrübesiyle galibiyetler almanızı sağlıyor”

“Geçen seneden bu yana Felipe ile görüşüyorduk. Onu seçmemizde başarıya hala aç oluşu ve yarış tutkusu büyük etken oldu. Ben  hızlı yarışçılar ile çalışmayı seviyorum. Kesinlikle Felipe’de bu kategoride. Felipe çok iyi bir insan ve kısa sürede takım içerisinde kendine yer edindi”

Williams ayrıca, Valtteri Bottas’ın da bu yıl ön plana çıkacağını düşünüyor.

“Valtteri döt yıldır bizimle ve çok özel bir yeteneğe sahip. O Williams ailesinin bir parçası”

“O bize verilen doğal bir hediye. Baskı altında tipik bir Fin gibi sürüyor. Ancak ne yazık ki ona istediği aracı veremedik. Buna rağmen Kanada’da çok iyi bir performans gösterdi. Bunun yanında Amerika GP’sinde ki performansıyla birçok insanı etkiledi”

“Yeni sezonda daha rekabetçi bir aracımız olacak. Bu araçla birlikte Valtteri’nin iyi sonuçlar elde edeceğinden eminiz. Ben pilotlarımızın birbirini çok iyi tamamladığını düşünüyorum. Onları yarışırken görmek için sabırsızlanıyorum”


Yorumlar

“Williams: “Massa Başarıya Hala Aç”” için 8 yanıt

  1. Bottas istikrarlı. Massa değil. Hız farkı olup olmadığını da bilmiyoruz. Bottas çok daha başarılı olabilir gibi geliyor.

  2. Her şeyi geçtim de en çok köklü bir takımın yeniden dirilmis olabilmesi sevindirici.

  3. umarım rekabetçi olursun.Bencede Ferrari de çok ezildin(alonso ya karşı) bakalım burda ne yapacaksın.

  4. bu seneki şampiyonluğu en çok massa hakediyor.2008in sonu ve 2009un ortası ve 2010 daki faster than you dan beri hayatı darmadağındı.

  5. sampiyonlugu son virajda kaybet, son 4 senedir takim arkadasin tarafindan agir bir maglup edil, sonra koltugunu kaybet, baska bir takimda yeniden dogmaya calis… kim olsa basariya ac olur, oyle basarilara doymus bir kariyeri olmadi ozellikle son yillarda… ama sansli ne yalan soyleyim, Ferrari vermemesi gerektigi kadar sans verdi, tam takim kapiyi gosterdi, son senelerin en berbat araclarini yapan Williamsta koltuk buldu ustelik tam Williams rekabetci bir arac yaptigi sirada 🙂

    1. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
      ForzaFerrariForzaFelipe

      Katılıyorum, hatta Massa başarıya fazlasından daha açtır.

      1. basarili olsun ben alkislarim valla… Williams buyuk sans, Bottas’a dikkat etmesi lazim ama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir