Honda Pilotları Belçika'da Yağmur İstiyor

yazar:

kategori:

Honda takımı, Belçika Grand Prix’de havanın yağışlı olmasından endişe duymayacaklarını söylüyor.

Brezilyalı pilot Rubesn Barrichello, "Yağmurlu hava, araçtan en iyi verimi almamız konusunda bize yardımcı oluyor." diye konuştu. Barrichello, bu yıl İngiltere GP’sinde yağmurlu havada 2006 yılından bu yana ilk podyum zaferine ulaşmıştı. Valensiya’da kötü bir yarış geçiren Barrichello, Monza’daki testlerin ardından fren problemini çözdüklerine inanıyor.

Takım arkadaşı Jenson Button da Spa pistinde yağmur istiyor ve "Hava koşulları yarış haftasonunda çok büyük rol oynayabilir ve bu bizim için harika olur. Aracımız ıslak pistteçok daha iyi." diyor.

Takım patronu Ross Brawn ise "Bu sezon, aracımızın kuru havaya göre yağmurda daha iyi performan sergilediğini gördük." diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. Hatta kar yağsın :p

  2. ogun savaş avatarı

    Gridde herkez yağmurda lewis kimi alonso dan fln çok fazla şey bekliolar ama yağmurda bir okdr onlar kadar ii olan rubens de var.Yağmurlu olursa yarış Rubens ilk 6 ya girme şansı çok fazla.Ros Brown gbi taktik dehasıda varken

  3. iyi araç her hava koşulunda önde olur.Yağmurda Honda iyiyse yağmur isteyebilirler.Önemli olan öndeki takımın yağmur ihtimalini ne kadar ciddiye alıp ona göre çözüm üretim üretmediği.Siz kuru hava ayarı yaptığınızda yağmur yağdıysa bundan diğer takımları ya da havayı suçlayarak kurtulamazsınız.

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Yarışta başlangıçtan sonuca kadar yağmur yağsada avantaj veya dezavantaj ortaya çıksa ….

  5. Arka sıra takımlarının yağmur beklentisinden sıkıldım artık. Kolaya kaçıyorlar gibi geliyor bana. Aracını geliştiremeyen, arkada takım yağmur yağsa da puan kazansak diye fırsat kolluyor. En iyi örnek İngiltere'de Barrichello'nun podyumda yer alması. Umarım yağmur yağaz siz de hakettiğiniz yerde olursunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir