Alonso, Geleceği Hakkında Karar İçin Bir Tarih Vermiyor

yazar:

kategori:

İki Dünya ŞAmpiyonu Fernando Alonso, önümüzdeki hafta yapılacak İtalya GP’sinde geleceği hakkında herhangi bir açıklama yapılmayacağını söyledi.

Bu sene sonunda takımı Renault’tan ayrılma şansının olduğu tahmin edilen İspanyol pilotun adı genellikle Ferrari ve Honda ile anılıyor ve İtalyan medyasında çıkan bazı haberler Alonso’nun İtalya GP’sinde geleceği hakkında açıklama yapabileceği yönündeydi.

Ancak Alonso kısa süre içerisinde geleceği ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağı konusunda ısrarcı.

Alonso "Hayır. Kısa sürede gelecek sene ne yapacağım konusunda karar vereceğim ancak belirli bir gün yok." dedi.

Alonso geçen hafta Monza testlerinde bir süre Ferrari Başkanı Luca Di Montezemolo ile görüştü ancak Alonso bu görüşmenin sadece selamlaşmayı içerdiğini söyledi.

Alonso "Kaskım kafamdaydı ve aracıma gidiyordum bu yüzden 5 sn konuştuk. Nasılsın? İyiyim. Nasılsın? İyiyim. Daha fazlası olmadı!" dedi.


Yorumlar

  1. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    ogun savaş'ın şu Alonso aşkını anlamış değilim,Alonso'dan nefret ettiğini ifade ediyor ancak Alonso ile ilgili bütün haberlerin altında onun yorumu var.Nasıl bir kuyruk acısıymış anlamadım..Neyse sen takma kafanı nasıl olsa Alonso bir takım bulur kendine bırakta gideceği takım düşünsün bunları :))

  2. salih yildiz avatarı

    Kusura bakmada Alonso Hangi takımı karıştırdı bugüne kadar. Mc Lareni diyorsan o Ron un beceriksizliğinden kaynaklanıyor. Renault u karıştırması ise imkansız zira Reno da hiç bir şey yapmasa bile tıpkı Ferarri Schumi ilişkisi gibi onu seven ve sonuna kadar onu destekleyen patronu, takım çalışanları ve taraftarları var. Fernando reno dan ayrılsa bile birgün mutlaka geri döner. Zaten bu duruma bakılırsa ayrılmakta haklı görünüyor ama inşaallah son yarışlarda kararını etkileyecek güzel neticeler alır. Çünkü buna hem onun hemde takımın ihtiyacı var.

  3. İyi bakın. F1'in Evliya Çelebi'si geliyor..

  4. ogun savaş avatarı

    Alonso nun karıştırmadığı bi ferrari kalmıştı bide oraya gderse harbiden yüzyıla geçer Alonso 😀 Ama bi f1 sever olarak ferraride yarışmasını istemem.Bmw toyota gibi etrafında dönen bi takımda olsa daha ii olur renoda kalması gbi.Bmw de onu alsa bu sefer kubicayı geçemicek nyse hayırlısı 😀

  5. ferrarinin tüm çalışanları şumi hayranı oldugu için alonsoyu asla almazlar. çünkü bir zamanlar şumiyi karalayıcı ve küçük düşürücü hareketlerde bulundu.

  6. renault sna 2009 parçalayıvı bir araba verecektir alonsom gitme BİR GÜN MUTLAKA

  7. bütün herşey sanan bağlı sen takım değiştirirse en az 5 pilot takım değiştirecek kesin bakam ne yapcan eğer akıllı bir pilotsan alonso bmw gidersin yada ferrari .. ferrari 2010 öncezor. seney bmw bonba gibi kers en hazır takım kaçırma onu(fernando ulaş)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir