Massa, Raikkonen'in Kendisine Yardım Edeceğinden Emin

yazar:

kategori:

Felipe Massa, takımının kendisini 1. pilot olarak seçmesi halinde takım arkadaşı Kimi Raikkonen’in kendisine yardımcı olacağı konusunda ikna olduğunu söyledi.

Massa "Eğer gerekli olursa, evet. Ben geçen sene yaptım ve kesinlikle, benim de görevim ile takım arkadaşım dünya şampiyonu oldu."

"Eğer gerekirse, o zaman kesinlikle (yardım edecektir)."

"O oldukça adil birisi, aynı ben de öyleyim. Bu görevimizin bir parçası." dedi.

Massa, takımının 1. pilot seçmesi hakkında bir son tarih belirlemediğini söyledi.

Massa "Bunu bilmiyorum. Bu konu hakkında kimseyle konuşmadım. İlk yarışımdan itibaren takımdan her zaman mükemmel destek aldım ve şu ana kadar bir şey değişmedi."

"Yarışı kazanmak ya da şampiyonada iyi durumda olmak için her zaman maksimum işi yapmalıyız. Benim fikirlerim değişmedi."

Ancak Massa, Raikkonen’in kazanmak için her zamanki gibi motive olduğunu düşünüyor.

Massa "Raikkonen’in motive olmadığını ya da kazanmaya tutkusu kalmadığını düşünmüyorum. Bence her pilot bunu ister. Özellikle başarılı bir pilotsanız F1’de sadece yarışmak için yarışmazsınız. Kazanmak istediğiniz için yarışmak istersiniz. İyi pilotların düşünceleri böyledir."

"Kimi’yi 2 seneden bu yana tanıyorum ve o ilk yarışta tanıdığım Kimi ile aynı. Bir şey değişmedi. Sonuç daha önemli. Ben motive oldum ve kazanmak istiyorum ve hislerim bu yönde." dedi.


Yorumlar

  1. tabıkı daha cok erken ama mıchael schumacher bıle zamanında yanı 1999yılında bacagı kırılınca katılamadıgı yarısların ardından otomaıtk olarak şansını kaybetmıs eddie irvine ye destek olmustur fakat kazanamamıstır irvine.bu kadar basıt takımın menfaati ne ise uygulanır.nasıl direticekler yok yapmam yok olmam demıcekler.hele bı yarısların sonuna gelelım

  2. arkadaşlar bu destek verme oalyını neden bu kadar abartıyoruz.geçen senede son 3-4yarıs massa ıcın sureklı gundeme geldı oda kaybedersem şansımı verırım ama suan matematıksel olarak var demıstı sonrada gorevını yapmıstı.neden kabullenemıyor bazı arkadaslar.birde konu lewis heıkı ıle alakalı deıl.sureklı gazetecılerın aynı tarz konuları acıp aynı soruları sormasından bu konu gundemde.suankı duruma perfonmansa bakıp demıslerdır herhalde.massa keyfıdnen cıkıp destek cagırısı yapmıyor.kampanya falan deıl yanı bu.takım arkadsı takım ruhu ne gerektırırse ama kımı ama massa cıkar gerektıgınde destek verır kımse suphelenmesın

  3. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    zaten LEWiS samp olacakda finliler asla baskasi icin yarismaz bunu mika zamaninda gördük kimide devid e yardim etmemisti böyle iste

  4. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    way be McLaren de yardim oldumu lolo su hale bak cok komiksiniz ya cok komik önce kendi bahcene bakican sonra baskasinin bahcesine vs vs vs

  5. rıdvan karaca avatarı
    rıdvan karaca

    arkadaşlar massa yardım etti ise kimi alaını eder bırakın bu işleri hem yardım edecek durumda değilki massa daha ne ki ikisisnide şampiyonluk şansı var ki massa kimiye 1 yarışta yardım etti galiba başkada yokk

  6. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Hiç zannetmiyorum,Massa şampiyon olamasın diye elinden gelen herşeyi yapar bence o.

  7. ogun savaş avatarı

    Son 2 yarışa kadar 17 puan la geriden gelen kimi şampiyon olduysa massa kendine pek güvenmesin bu kadar 😀

  8. fark çok büyük değil evet ama kiminin şansı azaldı iyice, bir an önce kazanmak zorunda.

  9. zümrüt hazar avatarı
    zümrüt hazar

    daha konusmak için çok erken.dur bakalım massa,sonuna kadar yanındayız ama fark kapanmayacak kadar büyük değil.

  10. tolga soydan avatarı

    6 yarış azmı ya.60 puan demek.arada 13 puan var.şimdi bu yarış lewisin başına bişey gelse kimi kazansa nolucak.daha çok erken.geçen sene son 2 yarışta massa kiminin şansı az yarışları kazanmaya çalşıcam demişti.hatta çinden önce yardım edicem dedi daha sonra yardımlık bişey yok dedi.tabi kimi nin şansı biterse massanın şansı olursa yardım eder tabi.

  11. ikiniz pilotumuz içinde en iyisi olsunn .. tabi özellikle kimi 🙂 onun daha cok ihtiyacı var..

  12. artık bu haberlerın sureklı cıkması benı bıraz sıktı.tamam iyi guzel massa aday ancak bu neden sureklı onumuze konuluyor.muhabırler pılotlara neden sureklı bu tarz sorular soruyor.daha 6yarıs var ve mclaren gıbı ciddi bir tehdit var.hamılton gibi bir pilot var.sankı hersey bıttı ferrari acık ara lider.sureklı bu haberler sankı massayı gevşetmek ıcın cıkarılıyor.tabı benım fıkrım bu yonde aman nazar değmesin.yoksa kımse massanın şampıyonlugunu benım kadar isteyemez:)birde haberde ufak bir çeviri hatası olmus massa"massa'nın motive olmadıgını die baslayan yer kimi raikkonen olucak.

  13. hafif yağlama sezdim sanki 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir