Trulli'nin Gece Yarışı Konusundaki Endişeleri Sürüyor

yazar:

kategori:

Toyota pilotu Jarno Trulli, gelecey ay yapılacak olan Formula1’n ilk gece yarışı öncesi bazı endişelerinin olduğunu dile getirdi. Singapur Cadde Pisti 28 Eylül’de ilk kez bir gece yarışın ev sahipliği yapacak.

Trulli, sürücülerin yeni pist hakkında bir şey bilmediklerini söylüyor ve yarışın Velansiya’daki gibi sorunsuz geçmeyeceğinden endişe duyuyor. Ayrıca hava şartlarının da bir endişe konusu  olduğunu söylüyor.

"Yeni bir pist ve bu normal bir endişe. Hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Takvimi, tur zamanlarını ve gece yarışı konusunda hava şartları için de endişeliyiz. Herkes için büyük bir soru işareti. Bu durumu küçümseyemeyiz."

"Daha fazla bilgi sahbi olmak çok iyi olurdu ama oraya gidene kadar muhteleme bir şey biliyor olmayacağız."

"Valensiya’da çok iyi bir iş çıkarıldı ve aynısının Singapur’da da yapılacağından şüphem yok ama yer farklı ve hava durumu da öyle."

Trulli, perşembe günü bir antrenman yapılırsa bunu hoş karşılayacaklarını söylüyor.

"Valensiya’da bana olanları gördünüz. Cumartesi sabahı hiç tur atamadım. Cuma günü çalışmıştım ve bu şekilde sıralamalara girdim.

"Valensiya’da yarış haftasonundan önce farklı yarışlar yapıldı, pist denendi ve problemler giderildi. Bu singapur’da olmayabilir. Perşembe günü bir serbest antrenman çok iyi olur ve pistteki problemler de görülür."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir